Zurück   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Themen-Optionen Ansicht
Alt 01-11-2009, 08:10 PM   #10
Wolf.Angel
Shinigami キバ 。Kiba

Benutzerbild von Wolf.Angel

Wolf.Angel eine Nachricht über MSN schicken Wolf.Angel eine Nachricht über Skype™ schicken
Standard

Zitat:
Zitat von mellorn Beitrag anzeigen
Já teda musím souhlasit s Mariankou.Nemyslím,že by byl kotec přímo "vězení",pokud se vlčákovi člověk dostatečně věnuje a v podstatě tam chodí jen přespávat.Mám sice jen jednoho psa a myslím,že právě naopak,že je doma v bytě maximálně spokojená. Zrovna leží na gauči a rozvalená spí,neumím si představit,že by byla někde venku a ne tady se mnou.Taky myslím,že rozdíl ve vztahu s vlčákem,který je se svou smečkou pořád anebo jen občas je znát.Takhle mě taky donutí s ní něco dělat,chodit na procházky,venčit s jinýma psama...mám pocit,že dost lidí na tom,že mají psa na zahradě trochu hřeší a naučí je to jisté pohodlnosti.Prosím,aby to někdo nebral nijak osobně.Dle mého názoru, pokud mám psa v bytě,kde je teda mezi svými a pak je za půl roku dán do kotce,tak z toho bude asi přinejmenším trochu zmaten.Aby to třeba nebral jako vyloučení ze smečky...
No jak řekl Antoine se Saint Exupery - Jsi zodpovědný za to,cos k sobě připoutal,
Ja mam psa jako spolecnika,vzhledem k tomu ze bydllim sama. Se mnou travi veskery cas.Kdyz je doma,tak je spokojeny.Kdyz chce ven,prijde zasteka ,tak ho pustim ven.Myslim,ze je opravdu spokojeny.Kdybych byla doma a mela ho zavreneho,tak i ja bych se citila blbe.....ze ho odstrkuju,nebo tak...Proc by nemel byt se mnou kdyz jsem tu.
Chapu,ze kdyz am nekdo psa sluzebniho,nema na nej tolik casu,tak je v kotci.pes si na to zvykne...Ale kdyz mam na nej cas,tak proc ho zavirat.ja kotec beru,jako vec potrebnou,Nemuzu ho nechat na dvore samotneho kdyz nejsem doma.Kope kratery a mame hodne slepic a husy.A vim,ze tam se mu ani stat nic nemuze.

Síla bez viny, láska bez pochyb, není to špatné být vlkem....

Wolf.Angel jest offline   Mit Zitat antworten

Themen-Optionen
Ansicht