![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]()
Powtórzę, bo może umknęło to uwadze niektórych - jak najbardziej jestem za udostępnianiem (przesyłaniem) Adminom WD wszystkich informacji o CSV, miotach, wystawach i.t.d., przez wszystkich hodowców i "zwykłych" właścicieli. I to bez zbędnej zwłoki !!!
Nie zgadzam się ze stanowiskiem Ewy przedstawionym w dniu dzisiejszym, ale to jej decyzja i nie mnie ją krytykować. Bronić też nikogo nie mam zamiaru. Jednak, gdy tak sobie siędnę i czytam, to staram się zrozumieć co autor chciał powiedzieć, a w zasadzie nawet nie to, tylko jaki efekt chciał uzyskać, pisząc tekst, przez który z takim mozołem przebrnąłem. Bo zakładam (zawsze), że mam do czynienia z ludźmi inteligentnymi, którzy jeśli już coś mówią, piszą, robią - a zwłaszcza w sytuacjach kontrowersyjnych, drażliwych, konflikowych czy delikatnych - to po coś, a nie tylko dla zabicia czasu. I właśnie przeczytałem, że: Quote:
Nie Ewa, tylko ja na tę zbieżność zwróciłem uwagę na forum - i tylko ja o tym napisałem - więc w związku z treścią w/w cytatu "poczuwam" się do odpowiedzi. I oświadczam, że z treści cytatu w połączeniu z innymi stwierdzeniami zawartymi w poście Margo, jestem zadowolony! Nie doceniałem się po prostu. Otto von Bismarck i sfałszowana przez niego słynna depesza emska - bezpośredni powód wojny prusko-francuskiej w 1870 r. - to amatorszczyzna w kategorii manipulacja, w stosunku do tego, co sam potrafię. Bo, żeby zareklamować miot BEE, potrafię sprawić, aby Ewa przez 6 lat nie przesyłała Margo PKR-ów, 2 lata danych miotu "C" i miesiąc zwlekała z czymś tam jeszcze, a Margo, żeby usunęła jej hodowlę z wykazu na parę dni przed przyjściem na świat szczeniaków - nie pięć lat temu, nie dwa, nawet nie rok czy 6 miesięcy , a kilka dni wcześniej. To się nazywa planowanie tudzież precyzja - Mędrcy Syjonu mogliby się ode mnie uczyć, a iluminaci i jezuici ... daleko w tyle. Mysłałem, że nie znam się na technikach reklamy i nie jestem od tego specem, ale się myliłem! Żeby tylko jeszcze wszyscy chcieli w to uwierzyć. Last edited by Konrad:); 09-03-2009 at 22:04. |
|
![]() |
![]() |
|
|