![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#36 |
Junior Member
|
![]()
Barina uwielbia wodę, na nasze szczęście mamy pod nosem jezioro największe w pojezierzu wielkopolskim 360 ha. Jak tylko jesteśmy na miejscu to chodzimy pływać 2 razy dziennie.
Barina poluje w wodzie na łabędzie, kaczki itp. nie udało jej się jeszcze niczego złapać, ale stara się za każdym razem. A teraz troszkę fotek z naszego wspólnego pływania. Przy okazji mam pytanie do znawców czy są jakieś zawody, jak biegi itp. pływania z wilczakami ? ![]() nasza pływaczka ![]() to poglądowe zdjęcie jeśli chodzi o odległości jakie robimy, tan mały pubkcik to moja głowa, Barina dopływa do mnie i dopiero jak dopłynie myślimy o zawracaniu do brzegu ![]() Potwór z Bagien szybko dopływa ![]() Razem gonimy łyske ![]() ptaszor dał nura wieć czas na przytulańca ![]() wracamy do brzegu Wyścigi do brzegu ![]() ![]() Wodne całusy z kudłatą Nimfą Last edited by Marcin L.; 23-07-2009 at 12:50. |
![]() |
![]() |
|
|