Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Mimo téma

Mimo téma O všem a o ničem - aneb jak příjemně strávit volný čas...

Thread Tools Display Modes
Old 10-08-2010, 16:48   #24
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by Pavel View Post
Nevadí mi fórum, vadí mi přístup. To je vysvětleno v mých předchozích příspěvcích.
Teď to asi nechápu zas já? jak vadí ti přístup? jakej? že se ptá lidí co mají čsv a nedává psa hned do hotelu? když náhodou nemohu mít aryu sebou( bohužel se to stává, rodina Milana nemá zrovna pochopení pro mé tahání ji všude sebou, a zas je blbé se u nich občas neukázat)
A otec je třeba na rybách ( jako důchodce si to rád užívá, když má tu možnost) tak se také ptám známých s čsv. Díky bohu se vždy našel někdo, kdo by mi ji pohlídal. Ale to už taky není možné, Aryu nemohu dát k lidem s čubou, tím se počet potencionálních hlídačů docela snižil. A kdybych nikoho nesehnala, také bych se šla ptát sem. I přes zamykání nevhodných témat, s čím se člověk smíří, přeci jen je to tvůj server a sme ti za něj všichni vděční, o tom žádná, ale kam jinam se jít ptát? kde jinde sehnat lidi, kteří se z chování vlčáka nesloží, než na foru vlčákům věnovaném. Nevím jak to bylo v době kdy sis ty pořídil prvního vlčáka, ale v dnešní době bohužel nedovede skoro nikdo předvídat, co bude dělat za 14let, nebo jestli se náhodou neobjeví týden, kdy se vše zamotá a musí si sehnat urychleně hlídání, protože známí a rodina nemají čas.
A věř tomu nebo ne, ale i mi mladí a asi pro většinu úplně blbý a neschopní majitelé čsv, sme jim uspůsobili život. Já mohu s klidem říct, že mi snížila na minimum počet přátel, protože přeci jen, tahat sebou všude psa se většině lidem zdá ujetý a to je přesně to co dělám...
sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote

Posting Rules