![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
Tylko zacytuję: Carmen spod Ďumbiera miała jeszcze miot z Jotunem z Peronówki w, którym narodziły się następujące psy - Banach Welkoscyrz , Barch Welkoscyrz , Białka Welkoscyrz , Bies Welkoscyrz , Bliza Welkoscyrz . Teraz specjalnie dla Ciebie M(...) będzie teoria spiskowa. Już została podana informacja, że Bies Welkoscyrz nie jest psem hodowlanym, a ja uważnie będę się przyglądał poczynaniom męskiej części hodowli Welkoscyrz, bo przecież w głównej mierze jest ona oparta na potomkach płci męskiej z P(...). Skróty pochodzą ode mnie, ponieważ nie chcę, w odróżnieniu od Pewnej Osoby, szkalować innych. Nie interesuje mnie wojna, jaka się toczy, przykro mi, że część tego szajsu spada na Biesa i hodowlę, z której on pochodzi. Nie moge pojąć tego zjawiska. Nie widzę innego sposobu, jak to spokojnie sprostować i nie wdawać się więcej w dyskusję. Psom z problemami pomaga behawiorysta. Ludziom - psychiatra lub psycholog. Ja mam względnie szczęśliwą rodzinę i udane życie, więc myślę sobie, że ludzie zainteresowani tworzeniem teorii spiskowej są w gruncie rzeczy nieszczęśliwi, i w związku z tym trochę mi ich żal. Ale tylko trochę. Last edited by anula; 22-12-2010 at 23:09. |
|
![]() |
![]() |
|
|