|
|
|
|||||||
| Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#81 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
hehe, a taki lysek byl :P
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Junior Member
|
jaki lysek jaki lysek
A co do szamki, to je zupelnie normalnie, suche to:Hills Nature's Best, do tego dostaje taki suszony makaron z warzywkiem do zalewania woda, czasami dodatkowo do michy leci surowe jajo albo lyzka oliwy. Plus oczywiscie to co miekkie serce panstwa upusci przypadkiem pod pysk Na wybrednosc kulinarna narzekac nie moge, bo generalnie chyba nie ma jeszcze takiej szamy ktorej by nie zjadla - je doslownie wszystko, z wilczym uwielbieniem gotowanej marchewki, bananow, kalafiora, oliwek itp/itd - co podleci zostaje wchloniete ![]()
|
|
|
#83 | |
|
love and terror
|
Quote:
Bo dla Garudy to frykas!
|
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Junior Member
|
owszem sklonnosci posiada, ale tu ma wyrafinowany gust i preferuje tylko swoje, obcych nie dotyka
|
|
|
#85 |
|
Member
|
Przedstawiam panienkę Modenkę zwaną przez swojego pańcia Luką, której bardzo dawno nie pokazywaliśmy na forum, a której właściciel był tak miły i dosłał fotki.
![]()
|
|
|
#86 |
|
Wilcza Saga
|
Cora najbardziej lubi kocie kupy
A co do silverków to ślicznie rosną |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Junior Member
|
Last edited by Hexeann; 25-11-2007 at 11:45. Reason: pomylone linki |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Junior Member
|
Wrzucam kilka Mentasiowych fotek. Maluszek po 5 miesiącu życia przekroczył 30 kg wagi, humor mu dopisuje i jest jak mi się wydaje typowym wilczakiem - cwany, nieposłuszny i bardzo słodziutki.
![]() Prosto w oczy: ![]() Taki jestem mały i chudy: ![]() Romantyczny: ![]() Mentall poznał ostatnio właściwości pierwszego, kruchego lodu na rzeczce w lesie. Wydawało mu się, że zmarznięta, błotnista rzęsa to dalej ta łączka, po której biegał i... chlup! Biedaczek miał taką minę, że nie wiedziałam, czy rzucać aparat na trawę i skakać w zimne błoto by mu pomóc. Na szczęście chłopak poradził sobie sam błyskawicznie i potem wyglądał tak mgliście-błotniście: ![]() Po takim doświadczeniu trzeba było troszkę pobiegać aby się rozgrzać. Tylko jakoś inne miłe zwierzątka uciekały w popłochu: ![]()
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Distinguished Member
|
Piękne zdjęcia!
Widzę, że fajny psiak rośnie.... |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Junior Member
|
ANIA - ale macie tam ładnie w tej waszej puszczy...
zazdrościmy a nasz Baruś był dziś z Konradem na swoim pierwszym szkoleniu. nie wiem co oni tam zrobili z moim psem śpi snem kamiennym już od kilku godzin... |
|
|
|
|
|
#91 |
|
Junior Member
|
U nas z kolei był trener. Okazało się, że Mentaś jest bardzo kumaty i grzeczny (!?) i... jak najbardziej dominujący! - przynajmniej tak się zapowiada chłopak i wszyscy nam TO mówią, a my? My kochamy naszego lizaczka! Nawet jak jest niedobry czasami. A kto nie ma humorów? Ty nie masz???
|
|
|
|
|
|
#92 | ||
|
Junior Member
|
Quote:
Quote:
![]() ciekawe co bedzie jak się chłopaki spotkają
|
||
|
|
|
|
|
#93 |
|
Silver Power
|
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Junior Member
|
oj nie jest latwo
, 2 dni pod rzad, ja oczywiscie umarlem, ale mala juz nie miala kombinatoryki - poszla spac
|
|
|
#96 |
|
Junior Member
|
Jak widac na zdjeciach w domu jednak zle karmia
Wiec najpierw myslimy co by tu szamnac, ukladamy jadlospis.... ![]() .. pozniej przystaweczki, jakies jarzynki... ![]() i w koncu czas na danie glowne, sznaucer na dziko
|
|
|
#97 |
|
Licho nie śpi...
|
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Junior Member
|
tak, tzn.Konrad był dopiero raz w tamten weekend , spodobało sie , więc jutro tez się wybieramy...
|
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Silver Power
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Junior Member
|
no to czas na kolejne relacje zdjeciowe, a jak juz o szkoleiu temat sie wplatal no to siup:
Na zdjeciach siostrzyczki, Magri i Medea (Brema), dla ulatwienia klasyfikacji, czarne szelki to Magri, czerwone Medea ![]() ![]() ![]() co mi grozisz niewiasto, przeca siedze jak chcialas .... ![]() hmm, mowia zostan a sami sobie ida.. ![]() no i dobrze, niech ida, i tak wroca... a ja tu poczekam ![]() wazne zeby siostre miec na oku.. ![]() waruje waruje, dawaj smaka ![]() no dobra, co teraz robimy.. ![]() nie moge patrzec na te kaleki ![]() ![]() ONek siadz w koncu albo sama cie usadze ![]() no dobra, gdzie jest ta magri
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|