|
|
|
|||||||
| Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
ANIA - ale macie tam ładnie w tej waszej puszczy...
zazdrościmy a nasz Baruś był dziś z Konradem na swoim pierwszym szkoleniu. nie wiem co oni tam zrobili z moim psem śpi snem kamiennym już od kilku godzin... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
U nas z kolei był trener. Okazało się, że Mentaś jest bardzo kumaty i grzeczny (!?) i... jak najbardziej dominujący! - przynajmniej tak się zapowiada chłopak i wszyscy nam TO mówią, a my? My kochamy naszego lizaczka! Nawet jak jest niedobry czasami. A kto nie ma humorów? Ty nie masz???
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Junior Member
|
Quote:
Quote:
![]() ciekawe co bedzie jak się chłopaki spotkają
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Silver Power
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
oj nie jest latwo
, 2 dni pod rzad, ja oczywiscie umarlem, ale mala juz nie miala kombinatoryki - poszla spac
|
|
|
#7 |
|
Licho nie śpi...
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
tak, tzn.Konrad był dopiero raz w tamten weekend , spodobało sie , więc jutro tez się wybieramy...
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Silver Power
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
no to czas na kolejne relacje zdjeciowe, a jak juz o szkoleiu temat sie wplatal no to siup:
Na zdjeciach siostrzyczki, Magri i Medea (Brema), dla ulatwienia klasyfikacji, czarne szelki to Magri, czerwone Medea ![]() ![]() ![]() co mi grozisz niewiasto, przeca siedze jak chcialas .... ![]() hmm, mowia zostan a sami sobie ida.. ![]() no i dobrze, niech ida, i tak wroca... a ja tu poczekam ![]() wazne zeby siostre miec na oku.. ![]() waruje waruje, dawaj smaka ![]() no dobra, co teraz robimy.. ![]() nie moge patrzec na te kaleki ![]() ![]() ONek siadz w koncu albo sama cie usadze ![]() no dobra, gdzie jest ta magri
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
a miedzy cwiczeniami mamy tak....
kapiele sloneczne.. ![]() nauka tanca z siostrzyczka ... ![]() i maly kociolek zeby troche kosci rozruszac.. ![]()
|
|
|
#12 |
|
VIP Member
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#14 |
|
Wilcza Saga
|
Ale macie fajnie, że możecie na szkolenie chodzić...u mnie grupa się rozpadła i wszystko na nic...
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Licho nie śpi...
|
Quote:
![]() PS Miło było Brędę z córeczką poznać... Mała ma niesamowity chaRRRRakterek... Świetna jest!
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Silver Power
|
Quote:
Co do Lorki to absolutna racja - mała złośnica Pozdrawiamy serdecznie W&M |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Licho nie śpi...
|
Quote:
![]() Dla porównania wklejam fotkę z "zabójczą" kryzą mojego Licha. Miał wtedy 6 miesięcy. To jest coś ![]() Hi Hi Hi |
|
|
|
|
![]() |
|
|