![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
díky za odpovědi,věděla jsem,že výcvik čéveček není standartní,i když psi jsou to inteligentní,jen mě prostě zaskočila ta nenávistná reakce. na tom,že si holčinu pořídím to stejně nic nezmění,možná jsem přišla o kamarádku,ale to už je život,budou jiné kamarádi a kamarádky
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ahojky, moje holka se snese se vším, koťata žvýká ale neublíží, malé králíčky do huby nevzala, měla jsem malou fenku pinče taky bez problémů a teď malou nahatou taky super, koně se Affi líbí a nutno dodat že jsem taky přišla o některé rádobykamarádky co nemohly Affi rozdýchat a pak o další když zjistili že jejich pes v x letech neumí tolik co to moje štěně ale lidé od vlčáků jsou do dobří přátelé a hlavně tě chápou. akže hlavu vzhůru vlčandu domů a hodně štěstí ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ludia su vselijaki. Mne tento vikend na cvicaku chlapik povedal, ze ci sa nechcem "toho" zbavit a zohnat si nieco normalne. Nie je cvicitel ani tusim nic z "predstavenstva", ale je tam vareny-peceny.. a toto mi netreba.. tak som sa s nimi pekne rozlucila.
A co sa tyka nahanania a konzumovania zveri.. v poslednom case sa zlepsila privolacka, a tak aj od toho zajaca sa vrati "uz" po 200 metroch ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|