Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Výchova & charakter

Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit...

Thread Tools Display Modes
Old 29-01-2008, 16:45   #7
mellorn
Member

mellorn's Avatar

Ahoj,

mám zamluvenou čubu, za 3 týdny,bych se na ni měla přijet podívat /možná jsem ve špatném topiku,tak se omlouvám/,nemám zatím žádné zkušenosti se psem,žiju v bytě.hodně mám načteno z tohohle fora i z knihy pana Hartla. Ale co mě trápí,nebo co mě docela rozhodilo,byla reakce mé kamarádky,která má boxerku a dost zkušeností s výcvikem,je v záchranné brigádě. na jiné plemeno by se semnou jela podívat,ale když zjistila,že jde o čv,odmítla. dokonce jsme se pohádaly,že ji neovládnu,malého králíka co mám mi sežere,protože to je tak přírodní plemeno, na návštěvy k nim nebudu moct chodit,protože by se feny servaly. no,jsem z toho docela smutná,čéve chci i přesto,ale je to typický postoj majitelů jiných plemen k čv? jo, ještě říkala, že pro mě nic neudělá,výcvik k ničemu, prý viděla 10-15 čéveček na cvičáku apod. vím,že panují vůči čv předsudky,ale takovýhle? prosím o názor,jakýkoliv,ale nejvíc by mě potěšil takový,který by to všechno popřel)) děkuju...
mellorn jest offline   Reply With Quote

Posting Rules