![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
PS
Baltek ostatnio zaciekle ćwiczy bycie zdechłym psem. Polega to na tym, że podczas spaceru zaczyna słaniać się na nogach i w końcu pada bez ducha ![]() Obawiam się, że przygotowuje się do wystawy ![]() jeszcze raz pozdrowionka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczy Duch
|
![]()
Hmm takiego sposobu strajku na ringu jeszcze nie widziałam .. choć co prawda moja Ish na wystawie zachowuje się jakby wzięła tonę środków uspokajających i sennych, co jest absolutną przeciwnością Balego, to jednak takiego numeru mi nie robi..
A co do tego jak bardzo czułe na nas są nasze zwierzaki.. Chyba nie ma lepszego dowodu na nasze zżycie z nimi i na odwrót.. To coś wspaniałego i tak dodającego sił.. Nemi mam nadzieję, że naprawdę się uda nam spotkać na wystawie. Ja prócz trzydrzwiowej Ish, biorę także Balusia, bo mają przyjechać jego wielbiciele ;D, a tak na serio szykuje sie mini-spotkanko. Mam też nadzieję, że wówczas sobie pogadamy i będę mogła poznać tego twojego pana gronkowatego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
jak najbardziej wyczuwaja,mysla,martwia sie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
Tak, tylko własnie w tym rzecz, znacznie wiecej niż nam się wydaje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
glowka do gory
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilczy Duch
|
![]()
przecież jest cały czas w gorze, ja tam sie poprostu ciesze ze mam takie bystrzaki
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|