Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Off topic

Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu...

Thread Tools Display Modes
Old 20-06-2008, 01:18   #33
Ori
Senior Member

Ori's Avatar

Send a message via Skype™ to Ori

Quote:
Originally Posted by Przemek View Post
Właśnie przeczytałem cały temat i Ela zadziwiasz mnie. Rozumiem, że można reklamować stronę hodowli, galerię, ale reklama serwisu, który z zasady ma być konkurencją dla WD i bazuje na tym, by odbierać użytkowników wolfdogowi jest dla mnie po prostu ciosem poniżej pasa. Tym bardziej, że zamiast starać się o to, by wyrobić sobie "markę" po prostu idziesz na łatwiznę i mówiąc bez ogródek: spamujesz. Wiesz co na ten temat mówi netykieta? Wypadało chociaż zapytać moderatorów, czy wyrażają na to zgodę. Na każdym innym forum taka reklama pewnie dawno temu już by zniknęła, a autor został zabanowany. I dlatego nie powinnaś się dziwić, że reakcję ludzi są takie, a nie inne.
Pomijajac kwestie domeny, ktora w gruncie rzeczy jest niczym poza brakiem zyczliwosci i dziecinnada, faktycznie zdziwila mnie reakcja na forum.
Zdziwila dlatego ze zaklada sie sie ze cokolwiek powstaje, bedzie zrobione konkurencyjnie.
Skad pomysl na spam? Dlaczego nie traktuje sie tego w kategoriach informacji?
Wiadomo skądinąd, ze nasze drogi sie rozeszly, ze jest masa ludzi, ktory nie maja gdzie sie odezwac, albo inaczej - tutejsi forumowicze nie maja gdzie pogadac z "nieforumowiczami" wolfdoga. Prywatne strony hodowli nie sa idealnym wyjsciem.
Wiadomo jednak Ci dobrze Przemku, ze strona jaka powstaje z zalozenia nie jest zadna konkurencja, ale uzupelnieniem wolfdoga lub pojsciem w konkretnym kierunku i takie tez bylo zalozenie forum. Mowilam Ci nie raz o moich planach.

Jesli nie zyczysz sobie zadnych linkow na tych stronach, ok, nie ma problemu, jednak mimo roznicy zdan zawsze cenilam wolfdoga jako zrodlo obszernej informacji i mozliwosci jej wymiany.

Sebastian - wyluzuj, nie bylo nic na Ciebie. To tylko moje emocje w pierwszej chwili

Btd - dzieki

pozdrawiam, zycze ostudzenia nastrojow,
I do zobaczenia w mokrym Szczecinie

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules