![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Takie śledztwo jest logiczne przecież. Gdyby mi ktoś podkupił moją domenę, nawet na skutek tak głupiego błędu jak tutaj, to bym rozpętał piekło.
PrivacyProtect.org pozwala na ujawnienie rejestratora domeny, pytanie czy Ela chce dalej ruszać tą śmierdzącą kupę, czy czas spuścić wodę.
![]() |
#2 | |
Head like a hole
|
![]() Quote:
jak bez Twojej wiedzy mozna "podkupic" cos co jest Twoje?
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Hehehe, czytasz wybiórczo, czy też odpowiadasz na to co pasuje?
Jeśli nie potrafisz z całości wypowiedzi dojść, to ułatwię. Ujmijmy w określeniu moją domenę słowo moją w cudzysłów "moją". Czyli najpierw pochwaliłem się co chcę odpalić pod adresem (a wiadomo że odpalenie serwisu to parę czynności oprócz załatwienia domeny) a po chwili chcę zarejestrować ją i zdziwko bo była wolna a teraz ktoś ją zajął. Dobra, kupa śmierdzi, mi się nie chce już jej ruszać. Jak kogoś to jeszcze bawi to dobrej zabawy.
![]() |
#4 |
Head like a hole
|
![]()
Ejj no spoko teraz juz rozumiem, dzieki.
Czyli zdanie powienno brzmiec tak: "Gdyby ktos podkupil domene o ktorej sobie pomyslalem, ze jest/bedzie moja, nawet na skutek glupiego bledu jak tutaj, to bym rozpetal pieklo" tak? Aha, wiem, ze to jak z bialym niedziwedziem o ktorym ma sie nie myslec, ale przestan myslec o kupie bo to jakies obsesyjne jest ![]() Z cyklu nie ruszac...o ruszylem, nie, nie ruszac...o kurde znowu ruszylem ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
No dobra. Wiadomo że nie chodzi o to że tylko pomyślałem. Jak wiadomo były podjęte działania żeby coś na niej postawić. Nie zauważyłeś tego, czy to tylko dalsza próba dyskredytowania?
![]() |
|
|