![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Wszystkim gratuluję sukcesów !!!
Manu - przesadzasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serdecznie pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Fotki z wystawy: http://www.wilczyomen.pl/galeria/mai...2_itemId=34488
Niepodpisane, nieocenzurowane - wszystkie jak leci, tylko nieostre wyrzuciłam. Aha... Robił znowu Krzyś ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Krzysiu, Sssmoku wielkie dzięki !!!
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Ja Ci za to Mario obiecuję podpisy
![]() ![]() Jedno jest fajowe dla Bożenki: Eresha siedzi juz a tabliczka z lokata a Bożenka grozi jej palcem ![]() ("Widzisz? byłas niedobra to poszłas na 3 miejsce" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Gaga, dobra jesteś
![]() Tak naprawdę to bałam się że wylecimy z kretesem bo akurat Ereshce niekoniecznie towarzystwo na ringu odpowiadało. Ale jak to pan sędzia powiedział: "suka dominant ale to ne vadi". Ja też generalnie lubię jej barwny charakterek chociaż nie wszystkich znajomych i wilczaki mogłam wyściskać tak jakbym chciała. Jedyna nadzieja, że wszystkie wilczaki pojadą do Późnej na spotkanie i będą pachnieć tak jak to Ereshka lubi najbardziej. PS. A swoja drogą to miejsce też małpa mogła zająć lepsze i nie było za co chwalić ![]() Wstawiaj fotki bo nie mogę się doczekać. Oczywiście z góry dziękuję, że jak zwykle można było na Ciebie i Romana liczyć. Pozdrawiam Bożena
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Widzisz, kłopot w tym, że wśród dorosłych wilczaków zawsze znajdzie się jakieś towarzystwo, które "nie odpowiada"
![]() ![]() ![]() Na ringu jest trudniej bo psy BIEGAJĄ czyli jawna prowokacja, ucieczka i gonitwa.. dość trudna emocjonalnie sytuacja dla psów, zwłaszcza dorosłych.Nagłe zatrzymanie biegu tez nie ułatwia ostudzenia emocji. Póki kontrolujemy psa na tyle, że nie doskoczy do drugiego.. póty jest OK ![]() owszem, niezmiennie sie dziwie jak margo wprowadza mi do mieszkania 4,5 lub więcej wilczaków i wszystko tl zgodnie lezy pod stołem albo imprezuje po mieszkaniu.. bez wzgledu na wiek, bez smyczy i kagańców.. i pełna zgoda! nawet jeśli trafi się jakaś para antagonistów to bez większego problemu pilnuje sie tylko odległosci miedzy nimi... ale nadal jest to jeden pokój ![]() ![]() Ereshka NIC wyjątkowo złego nie robi... bez przesady ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Mi to się z Licha śmiać czasem chce jak w swojej klasie z "równolatkami" pręży klatę i kitę zadziera a jak ze starszymi na ringu stanie to robi z siebie szczeniaczka, kuli się, uszy po sobie i całym sobą mówi "to ja sobie tutaj poleżę i popatrzę, biegał nie będę..."
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|