Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Výchova & charakter

Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit...

Thread Tools Display Modes
Old 26-01-2009, 14:19   #16
jerabekj
Junior Member

jerabekj's Avatar

Send a message via ICQ to jerabekj Send a message via MSN to jerabekj Send a message via Skype™ to jerabekj

Já jsem hnedka po přivezení Dakouše v lékárně nakoupil podložky do postele pro lidi s inkontinencí. Cca 60x90 nebo tak nějak, plochá "dečka" vycpaná vatou. Jednu má v obyváku, druhou v ložnici a po pár dnech pochopil, kde jsou místa na čurání. Zpočátku byl problém, když byl rozespalý, tak někdy nedošel. A ještě teď se někdy nepostaví na podložku uplně idealně a jde to pul na podložku pul na podlahu, ale lepší než bajkal. Dokonce se snaží na ně i kadit, ale když má řidší stolici, tak na podložku vykadí první pevnej bobek a zbytek popochází a "dosírá se" kudy zrovna jde, takže koberec v ložnici je celej flekatej :-) ... doporučuju na lokální čištění Vanish na koberce a jednou za měsíc stejnej Vanish, ale v prašku. Je to suchý, posype se koberec, rozmete smetakem, necha dvacet minut pusobit a vyluxuje se. Neveril jsem, ale fakt to i nasucho cisti skvele. Co se tyka postele, udelal to asi 3x ... poprve omylem a pak dvakrat z trucu :-)), ale ted uz ne.
jerabekj jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules