![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Já jsem hnedka po přivezení Dakouše v lékárně nakoupil podložky do postele pro lidi s inkontinencí. Cca 60x90 nebo tak nějak, plochá "dečka" vycpaná vatou. Jednu má v obyváku, druhou v ložnici a po pár dnech pochopil, kde jsou místa na čurání. Zpočátku byl problém, když byl rozespalý, tak někdy nedošel. A ještě teď se někdy nepostaví na podložku uplně idealně a jde to pul na podložku pul na podlahu, ale lepší než bajkal. Dokonce se snaží na ně i kadit, ale když má řidší stolici, tak na podložku vykadí první pevnej bobek a zbytek popochází a "dosírá se" kudy zrovna jde, takže koberec v ložnici je celej flekatej :-) ... doporučuju na lokální čištění Vanish na koberce a jednou za měsíc stejnej Vanish, ale v prašku. Je to suchý, posype se koberec, rozmete smetakem, necha dvacet minut pusobit a vyluxuje se. Neveril jsem, ale fakt to i nasucho cisti skvele. Co se tyka postele, udelal to asi 3x ... poprve omylem a pak dvakrat z trucu :-)), ale ted uz ne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() U Sofci je to čůrání do postele evidentně plánované. Dnes při dopoledním venčení mě doma čekalo toto překvápko: -na zemi ani kapka! -igelit komplet sundaný z celé postele -sundaná jedna ze 3matrací -jedna ze dvou zbylých matrací poctivě počůraná -vítající Sofinka u dveří... Následná opatření: -vysušní pročůrané matrace (v rámci možností) -vrácení vyhozené matrace -znovunatažení igelitu -pokapání a postříkání igelitu vším, co jsem měla po ruce (voňafka, vonný olejíček, vonící sajrajt do místnosti). ...tak jsem zvědavá, co mě bude čekat teď! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ty kokso, mam pocit ze ten postrek odpudi aj teba
![]() Mimochodom, ked davas do poriadku tu postel, hovoris jej nieco? Nadavas, rozpravas sa s nou, alebo ju ignorujes? Odporucam ignorovat, pripadne, ak vydrzis, nechod kontrolovat postel hned pri prichode, skus si ju vobec nevsimnut... aspon 15 minut...
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
No tak si skus tu postel nevsimat, ak to robi naschval tak prestane mat dovod - takto jej vdaka tomu venujes zvysenu pozornost (aj negativna pozornost je pozornost). Niekde som citala, ze dokonca odporucaju najdene kaluzky a kopky odpratavat v psovej nepritomnosti, co je samozrejme niekedy nemozne, ale skus to aspon urobit akokeby mimochodom. Napriklad ked spi, alebo zerie, alebo zuzle nieco extremne zaujimave. A skus jej niekde vyhradit miesto na curkanie kym si prec a jasavo ju chvalit ak sa tam trafi... dobra alternativa k posteli. Tie podlozky z lekarne vyzeraju vyborne... Predsa len este nema sancu vydrzat cely den, a ak to ma pustit, nech to pusti kam chces ty.
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
být naštavná na psa,po pár hodinách,pokud ho u louže nechytneš přímo je k ničemu,nespojí si tvou naštvanosti s tou louží,jen to ,že cítí,že je "zle",když přijdeš a nechápe proč. my jsme měli taky štěněcí plínky,přímo ze zverimaxu,na chodbě,někdy v noci,když se mi nechtělo ze 7.patra,jsem ji tam šoupla,ale snažili jsme se co nejvíc chodit ven.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
Když jsem jí zakázala kvůli tomu postel, tak jsem ji zavřela a čekala co bude..chvíli hulákala, pak vyskočila na postel a hurá louže! To se opakovalo asi 2-3x. Několika hodinová louže by taky ve vysoké matraci klesla mnohem níž (aspoň se mi to tak zdá u té mojí-jak to teď řeším)..takže to tak staré nebylo. Štěněcíma plínkama myslíš to samé co Saschia? nebo myslíš plínky jako "plínky"? ...tam bych se bála, že se na to pes vybodne a bude čůrat pořád, jak se mu zachce...nebude zvyklý chvíli vydržet. Samozřejmě s ní chodím taky co to jde, ale když jsem v práci tak jsem v práci a s tím nic nenadělám. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |