![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
tak ja by som navrhla zrusit pristup do postele, kym si pes nezvykne, ze ostava sam doma a kym ten truc a curanie vseobecne neopadne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
Taky jsem napřed myslela, že když tam načůrá a zároveň tam bude moct být, tak toho nechá...nenechala. Takže jsem zvolila totální zákaz..a nic. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
ta postel je tazka? ak nie, stacilo by opriet ju o stenu.. ak ano, davat prec madrace
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
Včera jsem koupila jiný sajrajt-aplikovala jsem ho na postel a ten "pach" byl fakt síla..pak jsem se dočetla, že je pro použití JEN v exteriéru. Sofi před tím utíkala-když jsem jí dala čuchnout k lahvičce. Pak jsem ji nechala cca 20min samotnou-s postříkanou postelí. Přijdu a louže na posteli. Je to prostě naschvál, za každou cenu. O víkendu hold asi nepůjdem ven, a budu ji šmírovat přes dveře abych ji přistihla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
..tak trochu taky doufám, že to bude lepší, až budem chodit na cvičák..že bude utahanější a vyblbnutější. Přes víkend-když jsem doma..nebo zkrátka nemusim do práce, tak je v naprosté pohodě. A já taky. Vše nám jde líp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|