![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Z ta garderoba nie chyba nie do konca dobry pomysl, bo jak potem wytlumaczyc
psu, ze ten T-shirt jest do ciamkania na poslaniu a te pozostale nie? Ponadto Halla potrafi otworzyc szafe w pokoju (stad m.in ma tam zabroniony wstep podczas naszej nieobecnosci) i nie dosc, ze wywala z niej wszystkie ciuchy to jeszce dobiera sie do co ciekawszych kaskow np. do pianki nurkowej (troche kosztowna rzecz). Gdybysmy wiec pozwolili na spoufalanie z ubraniami to bylby dramat! Niepokoi mnie jedna rzecz - psa mamy od poczatku marca, przez prawie 3 miesiace bylo wszystko O.K. a teraz jakby w nia diabel wstapil - przy czym nic sie nie zmienilo: zapachy te same, zadnej rewolucji w domu, tryb zycia domownikow ten sam, sposob zywienia i rodzaj karmy -bz, wiec skad ten obled??!! Ja to jestem impulsywny czlowiek i jak widze taka bezsensowna demolke w naszym wypieszczonym po remoncie gniazdku to mi adrenalina skacze! pozdrawiam Joanka (na skraju zalamania psychicznego) |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|