![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Grzegorz - wielokrotnie się ścieraliśmy, ale tutaj jak na razie w każdej wypowiedzi masz moje 100% poparcie. Pewnie Cię to przerazi
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Niestety wiem to i faktycznie mnie to przeraziło. Nawet już rozmawiałem na ten temat z paroma osobami. Tak w zasadzie to nie wiem czy być zadowolonym czy się bać.
No ale sam wiesz, ze jeśli chodzi o dobro wspólne to animozje nalezy odłożyc do zupełnie innej szuflady, a klucz wyrzucić w trawe. Moze jak skoszą to się go znajdzie. ![]() Dzięki za zrozumienie Tobie i wszystkim innym co wierzą, ze wspólnymi siłami mozemy coś osiągnąc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Grzegorz, jeszcze raz:
1. inicjatywa założenia klubu słuszna jest! 2. organizacja spotkania grupy inicjatywnej słuszna jest! 3. z niecierpliwością oczekiwać będę rezultatów (mam nadzieję owocnych obrad) 4. nie widzę nic zdrożnego w rozwiewaniu watpliwości czy odpowiedziach na proste pytania dotyczące kryteriów wyboru. Zwłaszcza pytań o pominięte osoby( dla uścislenia- cały czas pytanie dotyczy kregu HODOWCÓW, nie powstało żadne o inne osoby). 5. Zadawanie wszelkich pytań na temat istoty rasy w Pl uważam za jak najbardziej na miejscu, nawet jeśli padają przed powstaniem klubu. 6. Dywagacje na temat sposobu działania przyszłego klubu także. I zupełnie nie rozumiem dlaczego którykolwiek z tych punktów miałby wzbudzać negatywne emocje? Jak dotąd nie zauważyłam jakiejkolwiek negacji dotyczącej istoty sprawy, po raz pierwszy zaproponowany plan działania nie podlega dyskusji. Więc o co chodzi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ad. 2 Tak Ad. 3 Ja również jak i większość. Ad. 4 No ja widzę bo jest to niezły pretekst do wywołania kolejnej wojny. Nawet powiem, ze udało Ci się zrobić ze mnie idiotę bo większosć widziała na spisie 5 hodowli nie 6 no i pojawiła się jeszcze 7 Tak w zasadzie to nikt już potem nie wiedział kto był kogo nie i kogo dopisałem. Na te pytania odpowiadałem ale bez zrozumienia. Ad.5 Dlaczego ich nikt nie zadawał wcześniej jesli toczyła sie taka dyskusja jak to twierdzi Graba. Dlaczego pytanie zostało zadane w forie atakującej i pretensjonalnej. czy to było celowe. Ad.6 Dewagacje na temat przyszłego działania klubu sa jak najbardziej słuszne ale aby je czynić nalezy znać zasady na jakich taki klub powstaje. Nie można rozmawiać o smaku mleka go nie pijąć. No i nie można odnieść dewagacji na temat działania przyszłego klubu do Grupy Inicjatywnej. Chyba nie ta kolejnosć. Na końcu zadałas bardzo dobre pytanie ale niestety ja mogę zadać takie samo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
VIP Member
|
![]() Quote:
W kwestii robienia z kogoś czegokolwiek---- nie rzucam się do pomocy jak ktoś sam sobie świetnie radzi ![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Taka dyskusja jest bez sensu bo jeśli sobie chcesz robić dalej zamieszanie na forum to je sobie rób. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Boszsz..Gia??
![]() Przy tak wysokim poziomie surrealizmu to ja EOT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
K-Lee Family
|
![]()
Proszę mnie nie mieszać w tą dyskusję, bo chyba można zauważyć, że nie odzywam się celowo. Wystarczy, że jak zawsze chciałam pomóc i zwróciłam Ci uwagę na gg (nie rozmawiałam wcześniej z Gagą i to przypadek, że zaczęło się od tego samego pytania... ale możesz szukać teorii spisku), w konsekwencji zostałam zablokowana i dowiedziałam się, że jestem "ograniczona intelektualnie". W ten sposób najłatwiej pozbyć się przyjaciół. Pokazałeś, że nie można mieć innego zdania niż Twoje nie awansując na Twojego wroga. Tyle miałam do powiedzenia i już mnie nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Grzegorz, po pierwsze ja popieram cala akcje zakladania klubu. W kwesti czytania regulaminu ZKwP, to go czytalem i wiedzialem jakie sa jej zadania i charakter piszac swoje posty, jednak chcialem zwrocic uwage na to, ze warto by bylo to podkreslic. Po trzecie, o kumoterstwie pisalem nie w kontekscie tego inicjatywnego spotkania a pozniejszego ksztaltu klubu. Przeciez nie chcemy psiego PZPNu.
![]() ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Jeden psi PZPN jak to napisałeś mamy . Niestety w tym spotkaniu nie jest to najważniejsze czy będa tam największe czy najsilniejsze czy niewiem co. To spotkanie ma zupełnie inny cel i zupełnie co innego ma na celu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|