|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wilczy Duch
|
Nie dobijaj mnie
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wilczy Duch
|
Ok, sprawdzałam na liście i widnieje:
"Górna Agnieszka, Lesna 21, 97330 Sulejów, PL - 829,965" Czyli tylko dwa gady wystawiam ;D |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wilkokłak
|
Dzięki!
Widzę, że polska ekipa poradziła sobie całkiem nieźle. To cieszy. Zwłaszcza gorący całus w nosek naszej mamuśce za pierwsze miejsce w championkach! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
złośliwy krasnolud
|
Tak patrząc na wyniki, to rzeźnia była niezła.
|
|
|
#7 |
|
Wilczy Duch
|
Ale nawet na tej liście są błędy..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Wielkie gratulacje dla wszystkich uczestników
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
|
Jescze raz gratulacje dla Anczera za 1 miejsce w szczeniakach oraz dla Lilith za doskonala 5 na taka stawce suk i to jescze u Oskara
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Daiva ale 1 miejsce w szczeniakach i najlepsze szczenie to z tego co widziałem dostała suka Wilk z Polskiego Dworu. W psach wszystkie szczeniaki dostały ocenę obiecujący i sędzina nie dała lokat więc nie można powiedzieć , który z nich był lepszy bo jak sama sędzina powiedziała, każdy ma jakąś wadę i ich nie wymieniła.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Moderator
|
ja wiem co pisalam
szczeniak dla mnie - klasa szczeniakow psow. Suk nie widzialam i pisze to co mi wazne |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Z tego co widzialam to Sona szczeniaki poustawiala wedlug lokat. Powiedziala jedynie, ze wszystkie maja jakies wady i stad wszystkie dostaja oceny obiecujace... PS. Ustawienie klasy szczeniakow ma jak nic Kasia na fotkach.... Pamietam, ze pierwszy byl Anczer, drugi, ktorych z Wloskich maluchow... potem nie pamietam |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Ja oczywiście największe brawka biję dla Hanki za występ z Wicky i Danieli za występ z Mio - brawo dziewczyny |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wilczy Duch
|
Ja przyznam się szczerze, ze choć byłam przy psach to jedyne co zapamiętałam, to to ze wszystkie zeszły z białymi wstążeczkami, poza tym bardzo zdezorientowani, osobiście nie widziałam ustawiania według lokat
Może, żeby to w miarę fair rozstrzygnąć, to niech Grzesiek wrzuci filmik na Youtuba i wszyscy będą mogli ocenić "na własne oczy" . Mi Anczer tez się najbardziej podobał(choć na wystawie nie ze wszystkimi ocenami się zgadzam i nie myślę tu o Ishtarce
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|