![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wilkokłak
|
![]()
Dzięki!
Widzę, że polska ekipa poradziła sobie całkiem nieźle. To cieszy. ![]() Zwłaszcza gorący całus w nosek naszej mamuśce za pierwsze miejsce w championkach! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Tak patrząc na wyniki, to rzeźnia była niezła.
![]() |
#24 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ale nawet na tej liście są błędy..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]()
Wielkie gratulacje dla wszystkich uczestników
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wilkokłak
|
![]()
No fakt.
![]() ![]() Cóż, to jednak ogromne przedsięwzięcie, jakichś pomyłek w organizacji czy "papierkowej robocie" pewnie trudno trudno było uniknąć. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ishtarka w ogóle była dwa razy wpisana ww katalogu. I dostala bd... coz opis zaczynal sie od: suka w niewystawowej kontycji(czyli za gruba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wilczy Duch
|
![]()
Wrazenia? jedna wielka porazka organizacyjna...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Organizacyjnie standard jak to wystawa tej rangi
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
Wszystkim Gratulacje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Gratulacje!!!!
A najwieksze dla siostry ![]() Czekamy na zdjecia i sprawozdanie z wykladow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Junior Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Senior Member
|
![]()
Gratulacje dla wszystkich zwycięzców a zwłaszcza dla Peronówki!!!
Co do wystawy: Małe ringi , ścisk, tłok, goraco. Opóźnienia w sedziowaniu. Problem z parkowaniem. Ogólnie MASAKRA. Ja myslałam że nie wytrzymam - a co dopiero psy!!! Ale dla jednego momentu warto było tam pojechać. 180 wilczaków na ringu głównym i rozmowa z Panem Rosikiem wspóltworcą rasy. Oglądałam to z trybun. NIESAMOWITY I WZRUSZAJĄCY moment!! Jak ktoś spiewał " W życiu piękne są tylko chwile"
![]() |
#34 |
K-Lee Family
|
![]()
Grin, w Bratysławie nie miałam niestety handlera
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
|
![]()
Jescze raz gratulacje dla Anczera za 1 miejsce w szczeniakach oraz dla Lilith za doskonala 5 na taka stawce suk i to jescze u Oskara
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Senior Member
|
![]()
Daiva ale 1 miejsce w szczeniakach i najlepsze szczenie to z tego co widziałem dostała suka Wilk z Polskiego Dworu. W psach wszystkie szczeniaki dostały ocenę obiecujący i sędzina nie dała lokat więc nie można powiedzieć , który z nich był lepszy bo jak sama sędzina powiedziała, każdy ma jakąś wadę i ich nie wymieniła.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
|
![]()
ja wiem co pisalam
![]() ![]() ![]() szczeniak dla mnie - klasa szczeniakow psow. Suk nie widzialam i pisze to co mi wazne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Z tego co widzialam to Sona szczeniaki poustawiala wedlug lokat. Powiedziala jedynie, ze wszystkie maja jakies wady i stad wszystkie dostaja oceny obiecujace... PS. Ustawienie klasy szczeniakow ma jak nic Kasia na fotkach.... Pamietam, ze pierwszy byl Anczer, drugi, ktorych z Wloskich maluchow... potem nie pamietam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
Margo moze i Też widziałaś co się działo na ringu z psami stojąć w tym momencie przy ringu z sukami, a pomiędzy nimi było ze 40 osób z psami. Nikt nikogo nie ustawiał według lokat. Psy były przestawiane w czasie ruchu i na koniec nie zostały ustawione przy lokatach. Sędzina poszła i powiedziała co powiedziała. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Grzesiek, o czym ty mowisz? Jasne, ze stalam bardziej przy ringu suk (chocby dlatego, ze srodkiem bylo przejscie), a psy niektorych wlascicieli zdecydowanie nie byly przyjazne... Ale nadal bylo to miejsce MIEDZY dwoma ringami. Przyjechalam wczesniej wlasnie po to, aby wybrac takie, gdzie moge miec oko zarowno na suki, jak i na psy... No skoro to byla wystawa TAKIEJ rangi, ze trzeba na niej byc chocby sie walilo i palilo to nie moglam ustawic sie gdzie indziej jak w centrum wydarzen.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|