Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wzorzec & bonitacje

Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych ....

Thread Tools Display Modes
Old 15-10-2009, 17:02   #11
wilczakrew
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Margo View Post
Mowisz i masz.... To karta CZAMBORA, ktrora sam opublikowales, a na ktorej NIE MA WPISANYCH W KODZIE BONITACYJNYM INDEKSOW.

Mozliwe jest, ze mam zaburzenia widzenia, ale ja widze KOD BONTACYJNY:

A70 Of P1

podczas, gdy prawidlowo kod ten powinien miec forme:

A70 Xf109 Xv54 Of P1

Wybacz, ale to sie nazywa "klamanie w zywe oczy"....

PS. Bo chyba nie chcesz mi wciskac, ze indeksy w kodzie z Osiecznej to to cos co dopisales dlugopisem na dole karty?

Masz Małgosiu rację . Mówisz i masz sprawę sadową .
Posądzenie o fałszerstwo nie wchodzi w grę bo jest to kopia karty czeskiej,ale pomówienie na dodatek publicznie jak najbardziej.

To jest wszystko na co Ciebie stać. Jesli już się pofatygowałaś aby odpowiedzieć na moje pytania to na nie odpowiedz, a nie dawaj jako przykład kopii karty bonitacyjnej mojego psa.

Karty z Osiecznej sa w języku czeskim, a ja poprosiłem aby mi to samo przepisano na moją kartę jako kopia.
Tylko dlatego abym wiedział co jest na tej karcie co.
Zresztą jest to karta bonitacyjna jaka widnieje na WD i też z tąd została wzięta.
http://www.wolfdog.org/pol/articles/914.html

Jeśli chcesz oryginał to zawsze możesz się zwrócić do P. Moniki , która przeprowadzała bonitację i wypisywała karty bonitacyjne.

Taką samą polską kopię karty mam z bonitacji z Jevisovic.

Reszty wypowiedzi nie mam zamiaru komentować, ale zawsze można iśc za świadka i wypowiadać się do woli przed sądem.
wilczakrew jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules