![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Masz Małgosiu rację . Mówisz i masz sprawę sadową . Posądzenie o fałszerstwo nie wchodzi w grę bo jest to kopia karty czeskiej,ale pomówienie na dodatek publicznie jak najbardziej. To jest wszystko na co Ciebie stać. Jesli już się pofatygowałaś aby odpowiedzieć na moje pytania to na nie odpowiedz, a nie dawaj jako przykład kopii karty bonitacyjnej mojego psa. Karty z Osiecznej sa w języku czeskim, a ja poprosiłem aby mi to samo przepisano na moją kartę jako kopia. Tylko dlatego abym wiedział co jest na tej karcie co. Zresztą jest to karta bonitacyjna jaka widnieje na WD i też z tąd została wzięta. http://www.wolfdog.org/pol/articles/914.html Jeśli chcesz oryginał to zawsze możesz się zwrócić do P. Moniki , która przeprowadzała bonitację i wypisywała karty bonitacyjne. Taką samą polską kopię karty mam z bonitacji z Jevisovic. Reszty wypowiedzi nie mam zamiaru komentować, ale zawsze można iśc za świadka i wypowiadać się do woli przed sądem. |
|
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|