Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Chov

Chov Informace o chovu, výběru, odchovech....

Thread Tools Display Modes
Old 03-11-2009, 22:53   #26
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

CDaniela's Avatar

Quote:
Originally Posted by Pavel View Post
U ostatních chovatelů není důvod k pochybnostem. pokud ale jeden chovatel vlastní současně chovné feny ČsV a Mutaru, tak pochopitelně při systému, kdy nejsou prováděny kontroly vrhu Klubem, je snadné zaměnit v papírech zvířata. Chovatelka se zpochybňuje sama tím, že má na sebe registrovánu Mutaru.
A teď mi Danielo ještě prozraď, proč se jí zastáváš ? Ty souhlasíš s chovem Mutar nebo ne ?
Andrea není z těch, kteří jsou schopni podvodů.Zastávám se jí protože je to moje kamarádka,mezi kamarády se to tak Pavle dělá.
Že je vlastník fen čsv a Audrey Lupo Mutary nic neznamená. Já jsem majitelkou nechovného psa a přes to nikdo nezpochybňuje původ mých odchovů.
Co se Mutar týče, způsob jejich zapsání do registru mi nesedí, stejně tak i původ vrhu S PDL. Neplánuju vlastnit potomky z těchto spojení ale přes to musím přiznat, že jsem na ně zvědavá, stejně jako vy ostatní, i když já asi jiným způsobem. Nevidím věci jen černě nebo bíle.
Teď se zeptám já a doufám že odpovíš.
Nedávno jsi zde uvedl (dle mého tvou smyšlenou doměnku) o používání úzké příbuzenské plemenitby v Itálii. Žádala jsem tě o konkrétnost. Neodpověděl jsi.

CDaniela jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules