|   |   | 
| 
 | |||||||
| Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  03-03-2005, 00:51 | #1 | 
| VIP Member |  Biedna Belka.... 

... gdy przyjechaly do domu nowe psy Belka byla w siodmym niebie. Wreszcie przestala byc najmlodsza, no i nie byla juz ta, ktora stoi najnizej w hierarchii. Miala sie na kim wyzywac i kogos kto ja SZANOWAL. Wreszcie byly dla kogos bossem. Ale ostatnio cos zaczelo sie psuc - samotne wyjazdy Balroga, kolejne poznane dziewczyny... Wszystko to przewrocilo mu w glowie. Przestal byc juz slodkim szczeniaczkiem i coraz czesciej warczal na Bolka. Kilka dni temu stalo sie - poszlo o kosc, ktora Mlodemu probowala po cichu zakosic Belka. Zakonczylo sie duza sprzeczka i w rezultacie Belka.... wyladowala na grzbiecie. Balrog przeskoczyl ja na drabinie waznosci w stadzie. Teraz Belce pozostala juz tylko Ali i chyba tak tez zostanie....

__________________ | 
|   |   | 
|  03-03-2005, 16:17 | #2 | 
| love and terror Join Date: Jul 2004 Location: Twardogóra/Gdańsk 
				 |   

No faktycznie biedna ona jest....     | 
|   |   | 
|  03-03-2005, 16:57 | #3 | 
| VIP Member |   

Zaraz, ja nie rozumiem    , Ali juz rodzila i co? Nie poczula sie jak "krolowa matka" ?? Osobiscie jestem strasznie ciekawa jak Belka bedzie sie zachowywala jako matka, jak bedzie tolerowala zainteresowanie i "opieke" nad szczeniakami reszaty stada..Ale w koncu niedlugo sie dowiemy, trzymamy za to kciuki a ja ciesze sie, ze te chwile niepewnosci juz mnie nie dotycza bo (teraz sie moge przyznac) - po nocach mi sie snilo, przezywalam to wszystko jak mrowka ciaze i dobrze, ze to juz za mna   | 
|   |   | 
|  03-03-2005, 16:59 | #4 | 
				 |   

Heh ty masz to za soba Fajnie ci! Bo ja jeszcze nie   | 
|   |   | 
|  03-03-2005, 21:26 | #5 | |
| Distinguished Member Join Date: Aug 2004 Location: Kraków 
				 |  Re: Biedna Belka.... Quote: 
  Może jakieś małe pieski na pociechę by sie przydały z Belką w roli głównej?   | |
|   |   | 
|  03-03-2005, 21:51 | #6 | 
				 |   

Margo-przyjedz do mnie! Dowartosciowuje ja!   | 
|   |   | 
|  07-03-2005, 16:27 | #7 | ||
| VIP Member |   Quote: 
  Maluchy nie przewrocily jej w glowie...i nie stala sie taka jedza jak Jolly...   Quote: 

__________________ | ||
|   |   | 
|  07-03-2005, 16:46 | #8 | 
| VIP Member |   

Czyli Belka -Gollum? ("My treasure")      | 
|   |   | 
|  07-03-2005, 18:06 | #9 | |
| Distinguished Member Join Date: Aug 2004 Location: Kraków 
				 |   Quote: 
    Gwiazdorstwo ma swoją cenę  Myslisz, że ona nie jest świadoma  wszystkich zachwytów które wzbudza na ringach świata,  nagród, reflektorów, pochwał, pucharów, medali itp., itd? Jak na takie ilości rozdanych autografów i tak jest skromną i przesymaptyczną  psinką   | |
|   |   | 
|  17-03-2005, 23:44 | #10 | |
| VIP Member |   Quote: 
  Prawda jest taka, ze kazdy ma takiego wilczaka, jakiego sobie wychowa....  I to samo dotyczy Jolki.....   
				__________________ | |
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |