Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Chov

Chov Informace o chovu, výběru, odchovech....

View Poll Results: Souhlasíte s tím, aby køí¾enci kanadské vlèice a NO bez PP byly zapisováni v registru ÈsV ?
ano 15 17.86%
ne 69 82.14%
Voters: 84. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-11-2009, 12:39   #1
Absolut
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Pavel View Post
A můžete mi říci, čím jsem ji poškodil ? Když napíšu, že jste majitelkou knírače, tak mne dáte k soudu za pomluvu ? Proboha lidi, vzpamatujte se. Daniela se tady sama vyjádřila, jak jsou Mutary fajn, jak ji hrozně zajímají, jak ta jedna má typické znaky atd. Tak co ji může poškozovat ?
Napsala jsem to jasně. Pomluvou. Daniela tu zmiňuje, že jí lidi píšou na základě této pomluvy maily. To vám nestačí?
Absolut jest offline   Reply With Quote
Old 06-11-2009, 12:57   #2
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by Absolut View Post
Napsala jsem to jasně. Pomluvou. Daniela tu zmiňuje, že jí lidi píšou na základě této pomluvy maily. To vám nestačí?
Pomluva musí člověka něčím poškozovat. Pomluvou není, když o Tobě napíšu, že jsi byla včera u nás nakupovat v konzumu. Nevím, jaké chodí Daniele maily od lidí, ale já jsem ji nepomluvil. Nebo snad Daniela cití, že Mutary jsou tak nelegálním a podvodným projektem, že ji spojování s ním poškozuje ?
Pavel jest offline   Reply With Quote
Old 06-11-2009, 13:16   #3
yzengrin
Member

yzengrin's Avatar

Quote:
Pomluva musí člověka něčím poškozovat. Pomluvou není, když o Tobě napíšu, že jsi byla včera u nás nakupovat v konzumu. Nevím, jaké chodí Daniele maily od lidí, ale já jsem ji nepomluvil. Nebo snad Daniela cití, že Mutary jsou tak nelegálním a podvodným projektem, že ji spojování s ním poškozuje ?
...to už není o omluvu, to už je o "přesdržku"
yzengrin jest offline   Reply With Quote
Old 06-11-2009, 19:48   #4
alexa
Junior Member

Quote:
Originally Posted by yzengrin View Post
...to už není o omluvu, to už je o "přesdržku"
No teď jsem si všiml Tvého "příspěvku", ono se jich tu rojí poměrně hodně - sorry, mě je 38 (nevím kolik Tobě), ale nikdy bych nenapsal něco podobného ani nikomu mladšímu, natož (pravděpodobně) staršímu... přijde mi to už trošku úlet, na který by snad měly právo zúčastněné strany v tomto sporu, ale nevšiml jsem si že by někdo z nich sklouznul až k tomuto...

Omlouvám se za O.T., ale jsem na takováto silná slova tak trošku alergický.
Karel
alexa jest offline   Reply With Quote
Old 06-11-2009, 13:18   #5
Absolut
Junior Member

Quote:
Pomluva musí člověka něčím poškozovat.
Pomluva je nepravdivá zpráva, klep, kleveta. Jestli mi nevěříte, napište si do Ústavu pro jazyk český nebo se podívejte do výkladového slovníku češtiny. Poškozuje už jenom tou nepravdivostí.

Příměr s konzumem není pomluva, ale blbost.
Absolut jest offline   Reply With Quote
Old 06-11-2009, 14:04   #6
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

CDaniela's Avatar

Quote:
Nevím, jaké chodí Daniele maily od lidí, ale já jsem ji nepomluvil. Nebo snad Daniela cití, že Mutary jsou tak nelegálním a podvodným projektem, že ji spojování s ním poškozuje ?
Pomluvil, protože mi chodí dotazy na pravost rodokmenu mých psů.
Nesnaž se mě tlačit do pozice která se ti bude hodit.Trvám na tom co jsem napsala a je na tobě jak se k situaci postavíš.
Končím.

CDaniela jest offline   Reply With Quote
Old 06-11-2009, 15:05   #7
SARKA
Arimminum Kennel

SARKA's Avatar

Send a message via Skype™ to SARKA

Quote:
Originally Posted by CDaniela View Post
Pomluvil, protože mi chodí dotazy na pravost rodokmenu mých psů.
To snad nemysli vazne,na tvych psech je jasne videt,ze jsou potomci Tajgy.To lide,co ti psali ,nevideli asi ani vrh "S" Pdl a ani vrh "Q" Pdl.
Old 06-11-2009, 15:16   #8
CDaniela

CDaniela's Avatar

Quote:
Originally Posted by SARKA View Post
To snad nemysli vazne,na tvych psech je jasne videt,ze jsou potomci Tajgy.To lide,co ti psali ,nevideli asi ani vrh "S" Pdl a ani vrh "Q" Pdl.
Šárko budeš se divit ale došel mi i dotaz zda není náhodou Ave Tajga zmiňovaná Ave Lupo, když je z té Itálie.

Old 06-11-2009, 15:21   #9
Mackie
Junior Member

Mackie's Avatar

ak len udajne vlastnictvo nejakeho psa vyvolava pochybnosti o pravosti rodokmenov, tak taketo pochybnosti je smiesne vobec brat vazne a o ludoch, ktori taketo otazky kladu, by som si pomyslela svoje a vobec ich neriesila

nechcela som sa zapajat, ale ak niekto neveri chovatelke, tak to nezmeni nazor ani pavla ani nikoho ineho, ani ci tam ten pes bol alebo nie, to by som ten dovod hladala inde (kto chce koho bit, palicu si najde)
Mackie jest offline   Reply With Quote
Old 06-11-2009, 16:59   #10
CDaniela

CDaniela's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mackie View Post
ak len udajne vlastnictvo nejakeho psa vyvolava pochybnosti o pravosti rodokmenov, tak taketo pochybnosti je smiesne vobec brat vazne a o ludoch, ktori taketo otazky kladu, by som si pomyslela svoje a vobec ich neriesila
Citace Pavla: Jinak Audrey Lupo Mutara je v majetku Andrey Gambato (roz. Pecharové) - chovatelská stanice Foresta Incantata, která je aktivní chovatelkou. Myslíte, že u jejích vrhů jsou dělány testy, zda štěňata jsou opravdu po matce, která je deklarována v papírech ?

Toto napsal Paven na jiném fóru, dřív než mě obvinil z majitelství té samé feny. Už jen to je dostatečný důvod pro mnohé pochybovat. Je těžké nebrat podobné útoky vážně a zachovat chladnou hlavu.

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules