![]() |
![]() |
|
Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
View Poll Results: Souhlasíte s tím, aby køí¾enci kanadské vlèice a NO bez PP byly zapisováni v registru ÈsV ? | |||
ano |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 17.86% |
ne |
![]() ![]() ![]() ![]() |
69 | 82.14% |
Voters: 84. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Pomluva musí člověka něčím poškozovat. Pomluvou není, když o Tobě napíšu, že jsi byla včera u nás nakupovat v konzumu. Nevím, jaké chodí Daniele maily od lidí, ale já jsem ji nepomluvil. Nebo snad Daniela cití, že Mutary jsou tak nelegálním a podvodným projektem, že ji spojování s ním poškozuje ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
No teď jsem si všiml Tvého "příspěvku", ono se jich tu rojí poměrně hodně - sorry, mě je 38 (nevím kolik Tobě), ale nikdy bych nenapsal něco podobného ani nikomu mladšímu, natož (pravděpodobně) staršímu... přijde mi to už trošku úlet, na který by snad měly právo zúčastněné strany v tomto sporu, ale nevšiml jsem si že by někdo z nich sklouznul až k tomuto...
Omlouvám se za O.T., ale jsem na takováto silná slova tak trošku alergický. Karel |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Pomluva je nepravdivá zpráva, klep, kleveta. Jestli mi nevěříte, napište si do Ústavu pro jazyk český nebo se podívejte do výkladového slovníku češtiny. Poškozuje už jenom tou nepravdivostí.
Příměr s konzumem není pomluva, ale blbost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
Nesnaž se mě tlačit do pozice která se ti bude hodit.Trvám na tom co jsem napsala a je na tobě jak se k situaci postavíš. Končím. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Arimminum Kennel
|
![]()
To snad nemysli vazne,na tvych psech je jasne videt,ze jsou potomci Tajgy.To lide,co ti psali ,nevideli asi ani vrh "S" Pdl a ani vrh "Q" Pdl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Šárko budeš se divit ale došel mi i dotaz zda není náhodou Ave Tajga zmiňovaná Ave Lupo, když je z té Itálie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
ak len udajne vlastnictvo nejakeho psa vyvolava pochybnosti o pravosti rodokmenov, tak taketo pochybnosti je smiesne vobec brat vazne a o ludoch, ktori taketo otazky kladu, by som si pomyslela svoje a vobec ich neriesila
nechcela som sa zapajat, ale ak niekto neveri chovatelke, tak to nezmeni nazor ani pavla ani nikoho ineho, ani ci tam ten pes bol alebo nie, to by som ten dovod hladala inde (kto chce koho bit, palicu si najde) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Quote:
Toto napsal Paven na jiném fóru, dřív než mě obvinil z majitelství té samé feny. Už jen to je dostatečný důvod pro mnohé pochybovat. Je těžké nebrat podobné útoky vážně a zachovat chladnou hlavu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|