Quote:
Originally Posted by Skrzat&BOW
jak sie cieszę ze nie jestem sama  )) czasami muszę zaciskać nerwowo szczękę....heheh. Z ciekawości w jakim wieku jest futrzak? 
|
Obecnie Astarte ma 10 miesięcy i przychodzi na przywołanie całkiem nieźle. A jak pisałam tego posta to Asta miała 2 miesiące i od tego czasu mnóstwo rzeczy się zmieniło w jej zachowaniu, na szczęście na lepsze
Quote:
Jakbym czytałam o moim Bowie  ))staram sie uczyc by znał umiar w sile sczekościsku, ale róznie bywa....no i ostatnio zaczął powarkiwać na róznych ludzi, ale to jakies takie raczej wesole powarkiwanie raczej zaczepno-zabawowe... 
|
Niestety, Astarte dalej z radości gryzie- tu jedyne co się zmieniło, że gryzie już tylko wybranych, nie na tyle mocno żeby były ślady, choć dalej się czuje i już nie na ślepo tylko konkretnie w przedramię, choć zdarza jej się dać zębowego buziaka.
Quote:
muszę wypróbować 
|
I w przeciągu tych paru miesięcy i smaki się Astarte troszkę zmieniły. Znaczy mięsko dalej chętnie, ale po czasie jej się nudzi- muszę ciągle zmieniać smaczki, a najlepiej mieć parę w jednej smakoszierce, żeby była zawsze niespodzianka
Więc czeka Cie jeszcze masa wyzwań (nas dalej też), ale myślę, że dadzą Ci one mase satysfakcji, a mnie przynajmniej dają