|
|
|
|||||||
| Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
Atah, muszę zapytać, mimo że to OT. Czy twój owczar ma "patentopet"? Ta część na gumie się z czasem wyciagnęła? Po jakim czasie i czy nadal spełnia swoja rolę?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
K-Lee Family
|
Kali ma szelki "patentopet"
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
VIP Member
|
Quote:
A nad obrożą się zastanawiam, jak się nasz Ezydog zużyje (choć mamy go już ponad 2 lata a on dalej nic) W tym patento fajna jest ta rączka na "wsiakij słuczaj" ... |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
VIP Member
|
No jak wytrzymał dwa lata to jest niezła rekomendacja
Dzięki .. mogę zatem pomyśleć o zakupie (chociaż ezydogi takie wygodne, miękkie i szerokie) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
love and terror
|
O, dobrze wiedziec, bo my tez myslelismy o zakupie takiej obrozy albo tej smyczy "miastowej".
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
VIP Member
|
Mi to niedawno prezentowała koleżanka na swojej suni. Średnio mi sie podobał ten uchwyt ale to może dlatego, że sunia sporo mniejsza od Cheya więc trzymanie jej na tej gumie z lekka ją podciągało.... za to podoba mi się zapięcie i wykonanie i to, że jest mięciutka od spodu, taka podusia
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Dziś postanowiłam się zbuntować i nie wstawać nad ranem tylko wtedy, kiedy mi się będzie chciało. Wilczaknie zajac - poczeka. Aszczurka w tym czasie opracowała fotel. Właściciel wilczaka nie powinien się przywiązywać do dóbr materialnych. Dla swojego dobra.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|