Quote:
Originally Posted by GRABA
Margo bez szydery proszę, bo coś ostatnio nie tak.....
Dawno temu jedna właścicielka psiaka z tej hodowli zasugerowała mi, że gdy szczeniak łamie łapę, to też wina genetyki.... - zatem skoro takie rzeczy piszą sami właściciele, to nie ma się co dziwić, że ludzie nie posiadający wilczaka " z Peronówki" piszą, to co dostają od innych 
|
Graba, a mozna jasniej...? KTO tak powiedzial

Wiadomo, ktory pies mial zlamana noge, ale nie mow mi prosze, ze jego wlasciciel opowiadal takie brednie...
CHOCIAZ sam tekst nie jest znow taki glupi...

Rzeczywiscie trafilo sie w Polsce cos takiego jak "szklane kosci" i sa w PL psy, u ktorych juz w 3 generacjach ciagna sie polamania wsrod szczeniakow "przy zabawie"... Z tym, ze nie w Peronowce - ja tej "lamiacej sie" linii nie uzywalam i uzywac nie planuje...
Quote:
Originally Posted by GRABA
P.S. A tak już odbiegając, to "fajnie" jest ciągnąć temat wiedząc, że ktoś nie ma teraz czasu na obronę/odpowiedź - nawet jeżeli jego wiedza/NIEwiedza została zweryfikowana
|
Graba, a kto NAS pytal, czy mamy czas pisac sprostowania do tych bezsensownych zarzutow?

Ja tez nie mam ochoty tracic czasu na tlumaczenie, ze to kompletna bzdura.
Dobrze sie stalo, ze ta niewiedza zostala skorygowana, ALE skoro zostalo napisane cos takiego to jesli piszacy dowiedzial sie, ze to kompletna nieprawda, to nalezy tez napisac sprostowanie. Bo teraz cos takiego wisi w sieci i wiele osob zastanawia sie, czy czasem ta osoba nie odkryla jakiejs starannie skrywanej wilczakowej tajemniocy o degeneracji wilczakow w Polsce. Skoro to bzdura to moze warto by bylo poswiecic 5 min na wyjasnienie sprawy...?
Tym bardziej, ze sama autorka ma czas pisac o tym jakie to zamieszanie i prowokacje zrobila na Wolfdogu.