|
|
|
|||||||
| Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Co do wysokosci to ma kolo 53-55 cm (ciezko diabla utrzymac w miejscu
|
|
|
|
#22 | |||
|
VIP Member
|
Quote:
Quote:
Quote:
zmierzylam ! na ciasteczko mampatent, potrzebne sa: sciana, metrowka i cisteczko..ach ai pies oczywiscie...wyszlo nam 56, 53,55...czyli tak samo jak Camio...
|
|||
|
|
|
|
|
#23 | |||
|
VIP Member
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
|
|
#24 |
|
VIP Member
|
Porownanie sie odbylo ( zapraszam do bloga Cheitanka - uprzedzam ze sporo zdjec, ale staralam sie zeby byly niewielkie), Cheitan jest po prostu potezniejszy, wiekszy od Camio. Wyzszy i dluzszy....oj wieli urosl wielki
![]() Wiecej fotek pewnie za jakis czas ukaze sie w bazie i na stronie hodowli..ale to jeszcze bo sporo tego |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Distinguished Member
|
Gaga, a Cheitan też jest takim diabołkiem jak Camio?
![]() Moi rodzice byli Camio zachwyceni.... |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
VIP Member
|
Quote:
). Innych roznic nie zauwazylam bo oba dokazywaly i zaden nie pozostawal w tyle (mamy zdjceia : my jak Cheitan jest zabijany a Przemek jak Camio jest zabijany). Nawet nie moge porownac kontaktu z obcymi bo na samym poczatku Camio byl biegal i poznawal wszzystko wiec ciezko oczekiwac ze rzuci mi sie w ramiona a potem zachowywal sie normalnie...bez natrectwa i bez strachu...Natomiast jesli chodzi o natretne zachowanie wobec psow to Cheitan ma pierwsze meijsce...bezapelacyjnie Jednymj slowem - bracia miotowi
|
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
VIP Member
|
Quote:
, a ile m,ialabym frajdy gdyby sie wszyscy zastanawiali skad on taki wielki......echhhh...faceci to zawsze wszystko wygadaja....A ja Wiem! Ty po prostu nie chcesz zeby bylo na Was, ze szczeniaki na sterydach pedzicie na brojlerach nafaszerowanych chemia...a teraz wszystko na mnie! Oj nieladnie,nieladnie ,,,,,,,,,,,
|
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Tmave Zlo
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
VIP Member
|
Quote:
I juz wszystko wiadomo.....
|
|
|
|
|
|
|
#31 | |
|
Tmave Zlo
|
Quote:
Jak mały podrośnie zobaczymy (starannie i komisyjnie), do kogo tak WŁAŚCIWIE jest podobny
|
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
#33 |
|
VIP Member
|
Ha! To juz wiem czemuscie sie tak szybko zebrali...jak tylko przemknal temat ze jednak sie dogadamy co do oddania Cheitana
Czyli tak: chcieli odebrac...przyjechali...zobaczyli...i nawiali ...normalnie wymiekli
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Tmave Zlo
|
Oj Gaga, było wyjanąć superspecjalistę od marketingu i reklamy przed wizytą! Miałabyś ich przekonanych i problem z głowy. Ani by się obejrzeli, a mieliby Cheitana w samochodzie
A Alina sama jest sobie winna. Mogła nie porywać sąsiadom kurczaków na sterydach
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
VIP Member
|
Dzis mlody byl na badaniach...przy okazji zostal zwazony...22,6 kg!!
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
#38 |
|
VIP Member
|
Ty mi Przemku Alina przed oczami nie wymachuj ! :P Ona jest zgrabna panienka a ja w domu chowam "dresiarza z karczychem"
Do skupu nie oddam bo za zywego wiecej wezmę - chocby u Wietnamczykow na stadionie A tak serio...czy w kartach bonitacyjnych nie mogloby byc wpisanej wagi psa?? |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|