Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Žijeme s vlčákem...

Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 17-06-2010, 16:32   #1
Saren
Junior Member

No já doufám, že to nezakřiknu, ale moje téměř osmiměšíční čuba je zlatá. V kotci skoro nevyje, jen občas. Hrnec s vodou má přivázaný tkaničkou od bot a ta je stále netknutá. Boudu nekouše, když je volně na zahradě tak vyhrabe maximálně malou jamku třeba v záhonu, kde je zkypřená hlína. Květináče jí nezajímají, do bazénu neleze, misku granulí druhé feny ignoruje, do své se vrhá až po mém povelu. Kousání rukou jí zatím ještě drží, ale jen do stavu začervenalých stop, nikdy víc, a to hlavně když má radost z mého návratu atd. Když vyletí z vody, je rozjívená - asi jako každý pes - ale na důrazné NE přestane skákat a vletí zpátky Pravda je, že slabší články smečky, a kupodivu i můj otec, který je jinak Alfa rodiny, s ní mají někdy problém, musím ji odvolat a zaměstnat třeba pár povely z poslušnosti.

Tak a doufám, že dneškem počínaje nezačne všechny ty ptákoviny praktikovat
Saren jest offline   Reply With Quote
Old 17-06-2010, 16:52   #2
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

CDaniela's Avatar

Quote:
Originally Posted by Saren View Post
No já doufám, že to nezakřiknu, ale moje téměř osmiměšíční čuba je zlatá. V kotci skoro nevyje, jen občas. Hrnec s vodou má přivázaný tkaničkou od bot a ta je stále netknutá. Boudu nekouše, když je volně na zahradě tak vyhrabe maximálně malou jamku třeba v záhonu, kde je zkypřená hlína. Květináče jí nezajímají, do bazénu neleze, misku granulí druhé feny ignoruje, do své se vrhá až po mém povelu.
Hele a máš vůbec čévéčko? Co ti to prodali?

CDaniela jest offline   Reply With Quote
Old 17-06-2010, 19:10   #3
Bára
Junior Member

Bára's Avatar

Tak u nás je to podobně, nehrabe, neničí kytky, nekouše nám boty a koberce, voda je stále na svém místě, bouda, kotec, všechno ok....a pak DĚLÍCÍ čára a to kousání.
Bára jest offline   Reply With Quote
Old 17-06-2010, 20:12   #4
Saren
Junior Member

No v papírech má napsáno ČSV a je od Úhoště, tak asi jo já si ten relativní klid užívám, tak trochu čekám, kdy začne to devastační období, o kterým jsem od spousty čevečkářů slyšela.
Kousat kouše taky, ale kdyby to zůstalo jen u toho, jsem šťastná
Saren jest offline   Reply With Quote
Old 17-06-2010, 20:39   #5
sdivokoukrvi
Member

Tyhle příspěvky dám přečíst Arye, třeba se poučí, že zahrada se neničí. Protože jezírko zdefastovala dokonale, kytičky ukousala u země a boudu ničí od jedné noci s Benkem. A poslušnost zapomíná podle nálady, v jednu chvíli mě na procházce nevidí, neslyší a o 10min nemohu ani do krámu pro zmrzku, protože hysterčí, že ji opouštím( měla vedle sebe moji kamarádku a jejího psa, ani to nepomohlo)..A celkově puberta s ní mlátí dokonale. Ale co by člověk od šedivce chtěl. Jestli je po rodičích musí Jiřinka posoudit sama.
sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote
Old 17-06-2010, 21:40   #6
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

CDaniela's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alissea View Post
boudu ničí od jedné noci s Benkem. .
Co tím chceš jako říct?

CDaniela jest offline   Reply With Quote
Old 17-06-2010, 21:43   #7
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by CDaniela View Post
Co tím chceš jako říct?
Než sme jeli s Alčou na svod, tak u nás spala i s Benkem, kterej byl v kotci s Aryou. A asi z nudy rozebral Arye kus boudy a ta to po jeho odjezdu druhou noc dodělala do dokonalosti, půlka přední stěny je pryč. Ale říct tím nechci určo nic
sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules