![]() |
![]() |
|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
No já doufám, že to nezakřiknu, ale moje téměř osmiměšíční čuba je zlatá. V kotci skoro nevyje, jen občas. Hrnec s vodou má přivázaný tkaničkou od bot a ta je stále netknutá. Boudu nekouše, když je volně na zahradě tak vyhrabe maximálně malou jamku třeba v záhonu, kde je zkypřená hlína. Květináče jí nezajímají, do bazénu neleze, misku granulí druhé feny ignoruje, do své se vrhá až po mém povelu. Kousání rukou jí zatím ještě drží, ale jen do stavu začervenalých stop, nikdy víc, a to hlavně když má radost z mého návratu atd. Když vyletí z vody, je rozjívená - asi jako každý pes - ale na důrazné NE přestane skákat a vletí zpátky
![]() Tak a doufám, že dneškem počínaje nezačne všechny ty ptákoviny praktikovat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Tak u nás je to podobně, nehrabe, neničí kytky, nekouše nám boty a koberce, voda je stále na svém místě, bouda, kotec, všechno ok....a pak DĚLÍCÍ čára a to kousání.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
No v papírech má napsáno ČSV a je od Úhoště, tak asi jo
![]() Kousat kouše taky, ale kdyby to zůstalo jen u toho, jsem šťastná ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Tyhle příspěvky dám přečíst Arye, třeba se poučí, že zahrada se neničí. Protože jezírko zdefastovala dokonale, kytičky ukousala u země a boudu ničí od jedné noci s Benkem. A poslušnost zapomíná podle nálady, v jednu chvíli mě na procházce nevidí, neslyší a o 10min nemohu ani do krámu pro zmrzku, protože hysterčí, že ji opouštím( měla vedle sebe moji kamarádku a jejího psa, ani to nepomohlo)..A celkově puberta s ní mlátí dokonale. Ale co by člověk od šedivce chtěl. Jestli je po rodičích musí Jiřinka posoudit sama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Než sme jeli s Alčou na svod, tak u nás spala i s Benkem, kterej byl v kotci s Aryou. A asi z nudy rozebral Arye kus boudy a ta to po jeho odjezdu druhou noc dodělala do dokonalosti, půlka přední stěny je pryč. Ale říct tím nechci určo nic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|