![]() |
![]() |
|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Tyhle příspěvky dám přečíst Arye, třeba se poučí, že zahrada se neničí. Protože jezírko zdefastovala dokonale, kytičky ukousala u země a boudu ničí od jedné noci s Benkem. A poslušnost zapomíná podle nálady, v jednu chvíli mě na procházce nevidí, neslyší a o 10min nemohu ani do krámu pro zmrzku, protože hysterčí, že ji opouštím( měla vedle sebe moji kamarádku a jejího psa, ani to nepomohlo)..A celkově puberta s ní mlátí dokonale. Ale co by člověk od šedivce chtěl. Jestli je po rodičích musí Jiřinka posoudit sama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Než sme jeli s Alčou na svod, tak u nás spala i s Benkem, kterej byl v kotci s Aryou. A asi z nudy rozebral Arye kus boudy a ta to po jeho odjezdu druhou noc dodělala do dokonalosti, půlka přední stěny je pryč. Ale říct tím nechci určo nic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Teda začínám být za tu svoji princeznu moooc ráda :-D To jsem netušila, že může být hůř.
S tím uvazováním taky ječí jak na lesy, ale to mi je zrovna putna, koupila jsem řetěz, uvážu ji a jdu do obchodu, ať se klidně pomine. Stejně je to v 99% proto, že jí jdu pro žrádlo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Doufám, že se mi podaří vložit video, co dělá ta moje příšerka, když se dostane k nějaké nádobě s vodou
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Ben začíná bejt po mamince vůbec šikovnej co se dostávání se z uzavřenejch prostor týče.
![]() Dvakrát se mu podařilo utéct z koňského boxu. Jednou tam byl navolno a nejspíš (nic jiného nás nenapadlo) přeskočil ty vysoký mříže za pomoci odrazu od krmného žlabu v půlce výšky. Podruhé dostal koňský kovový úvaz a žlab byl vytažen ven. Leč na úvaze je panik karabina, která jaksi nevydržela zavřená a Beno se procedil (lepší slovo mě nenapadá) tou škvírou po vytaženém žlabu. Pokaždá samozřejmě řádně porychtoval dřevěné dveře do stáje aby mohl hezky běhat venku... O tom, že samozřejmě stáj má podle Bena vypadat úplně jinak nemluvím (deky, vodítka a uzdečky všude možně, bedny s čištěním vysypané, kartáče roznošené popř. poschovávané do sena a slámy, pytle s granulemi poupravené, všude poschovávanej tvrdej chleba pro koně, kočičí granule fuč... ![]() No na nudu si stěžovat nemůžem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|