|
|
|
|||||||
| Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Kawał ch*ja
|
Zatem odejdz trollu.
Nam byc bardzo smutek, z powód Twoje odejscie, ale mówić się trudno - Ty odejsc i nie wracac.
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Last edited by hubsen; 28-02-2011 at 08:17. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kawał ch*ja
|
Bo są ludzie prości i są prostaki - sami odpowiedzcie kim jest ów indywiduum
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kawał ch*ja
|
Z tego co pamietam mialo cie tu nie byc - wiec zrob cos dla swiata i zamilcz.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
moze juz wystarczy? chyba bedziemi prosic admina za zamknecie tematu na jakis czas. Bo maja prawde liudzie - temat o niczym - i tak to wieciej do filosofii o piekny poranek tu napisane niz normalne o wilczaki
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Popieram, nuuuuda.
|
|
|
|
#8 |
|
Kawał ch*ja
|
oj tam nuda od razu, chociaz przez chwile mozna bylo sie posmiac :-)
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|