![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
Mały Baldur był świetnie prowadzony i tu wielkie brawa
![]() Na bisach jak słyszeliście jakąś wariatkę, to byłam JA ![]() ![]() Ja poślizgałam sukami na ringu i to dosłownie, bo wbiłam sobie do głowy, że dywany są dla mnie, nie dla psów, więc one się ślizgały, a ja się pięknie na tych dywanach prezentowałam. Normalnie tak pięknie, że Chantalka dzięki mnie pokonała rywalki zdobywając złoty medal, CWC rozpoczynający jej dorosły CHAMPIONAT. Nooo a potem tak pięknie pobiegłam, że i Unka………. (no cóż kamerzysta filmował nie ten tyłek ![]() ![]() P.S. Dziękuję za doping, obróżkę zgubiłam ![]() Dziękuję za prezentację maluszka, wiemy, że wszystko mamy ok. teraz musicie się trochę pomordować jak ja kiedyś ![]() Ranyyyy Bies, to Bies nie zawiodłam się jest piękny i niesamowicie kochany - świetny charakter i ma niezłą RUDĄ - ha! Fajna ta Wasza ekipa ![]() P.S. Dla tych co nie wiedzieli, to Unka ma cieczkę i znaczyła teren przed samczykiem ![]() Dla mnie najpiękniej zaprezentowanym psem była siostra Chantalki i to wiele głosów potwierdzało ![]() Dziękuję Ci za wzięcie Chantki na ring, to dla niej zupełnie coś nowego, a teraz widzę, że jakbyście się znały dłużej, to biegała by z Tobą równie pięknie ![]() My na finałach nic, znów prześladowały mnie zielone trampki, co za koleś druga wystawa w roku i znów on - ja to chyba jakiś protest napiszę, bo oczywiście pudło zaliczył. |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|