![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
To się nie ma co chwialić, Wondera była bezkonkurencyjna od początku - jedyna w klasie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Jesteśmy padnięci ze zmęczenia, ale:
- było to super doświadczenie, chociaz wyczerpujące fizycznie. Niezly socjal dla wszystkich - mnie bylo bardzo milo przegrac z Celebem, który jest bardzo ładnym i spokojnym psem ( poza tym już z wystawowym obyciem, nie tak jak my, wieśniaki), mającym do tego naprawdę sympatyczną właścicielkę. Dziękuję Ori ![]() Nie wiem jakie odczucia miał Bies, ale chyba luzik, chłopaki nie skakały sobie do gardeł, wymieniły nawet buziaki ![]() - ja dowartościowałam się patrząc na zachowanie mojego psiura. Wygląd nie mnie oceniać, nie znam się na tym ani nie jestem obiektywna. Ale zachowywał się jak na swój i mój pierwszy raz naprawdę spokojnie, i z tego się cieszę najbardziej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Aha, niektóre suczki przepraszamy za nieobyczajne zachowania
![]() Chłopak zaczyna dojrzewać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Gratulacje dla Wszystkich obecnych,
ja będę szczera kibicowałam "moim" pannom, i tak naprawdę ktokolwiek w tej klasie by wygrał, byłabym zadowolona. Dumna jestem że Cymbarka tak pięknie sie pokazała i tym razem siostrze na nosie zagrała, choć pewna jestem że na innej wystawie pewnie nie raz jeszcze będą się zmieniać miejscami. Oby tak dalej dziewczyny, Ola, Magda DZIĘKUJĘ ![]() Last edited by Galicja; 21-03-2011 at 17:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Spiderwolf
|
![]()
Madziu podzięowania należą się Tobie!!!!Kto w końcu nas wprowadza w świat wystaw??? Grzecznie za rączkę, jak dziecko we mgle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
love and terror
|
![]()
Gratki gratki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Spiderwolf
|
![]()
Dostaliśmy taki opis:suczy wyraz,dobra głowa,szyja ,łopatki ,kl.piersiowa,zad i osadzony ogon.Dobra sierść dobrze się rusza.Wybitnie obiecująca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
K-Lee Family
|
![]()
Powiedziałabym że jest... wybitnie obiecująco
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Jest Bardzo, Bardzo dobrze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
K-Lee Family
|
![]()
Gratulacje dla wszystkich!!!!
Wystawa pierwsza klasa choć sędziowanie ekspresowe ![]() Baldur świetny i wcale nie taki nieśmiały jak Mistrali opisywała :P Preścik jak na tak małego szczyla super się zachował, więc jestem mega mega dumna z niej i z początkującego handlera - Marchenckiego ![]() Bies - na żywo... jeszcze piękniejszy niż na fotkach, no mowę mi odebrało ![]() ![]() Scylla wymiotła w klasie młodzieży i na BIS Junior 4 lokata ![]() Kalinka jak to Kalinka, zawsze sama w klasie, więc nic specjalnego ![]() ![]() Uni i Chantka jak zawsze wymiotły konkurencję, czyli nie pozostały dłużne Lu!!! Siostry C Srdcervac - gratulacje!!!!! wszystkie jesteście boskie, a Sexi po prostu cudo, tak się Preścikowi dawać zagryzać ![]() W konsekwencji kalinka nie zjadła żadnej suczki, baa... nawet się wąchała i jakby trochę bawiła z towarzystwem - tylko początki były trudne ![]() Więc jeszcze raz. GRATULACJE!!!!!! Warto było jechać na wystawę, żeby Was wszystkich spotkać i poznać tych "nowych"!!! ![]() Nota bene, sędzia ekspresowy, ale całkiem sympatyczny - dowiedziałam się, że suka wygląda jak szczeniak i jest prawdziwym psem pracującym - w to mi graj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|