|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#101 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
#102 |
|
Junior Member
|
Jest już 2:44 a ja także nie śpię
|
|
|
#103 |
|
Wilcza Saga
|
Dobra... Piszcie, jak wyniki z Katowic...
Bo polska ekipa w Nitrze poszalała i pozwolę sobie wspomnieć: Lu wczoraj zwycięstwo młodzieży, BOB oraz... Bis 1 ras narodowych. Resz wczoraj drugi, ale za to dzisiaj na europejskiej CzW... zw. młodzieży. |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Junior Member
|
My zaszaleliśmy
![]() Baldur Braterstwo Wilczaków -ocena wybitnie obiecująca,lokata I,BOB Baby i w rezultacie ............ BIS BABY ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#105 |
|
Wilczasty : Foto
|
Bravoooooooooooooooooooooooooooo
![]() ![]() ![]() . Wyśmienity strat i to na jakiej wystawie .
|
|
|
#106 |
|
Member
|
Gratulujemy jeszcze raz!!!!
Cieszę się bardzo, że Baldur fajnie się zachowywał i że się spodobał. I po co było nie spać w nocy???Pozdrowienia dla właścicielki i mizianka dla malucha .
|
|
|
#107 |
|
Senior Member
|
Mały Baldur był świetnie prowadzony i tu wielkie brawa
Na bisach jak słyszeliście jakąś wariatkę, to byłam JA Ja poślizgałam sukami na ringu i to dosłownie, bo wbiłam sobie do głowy, że dywany są dla mnie, nie dla psów, więc one się ślizgały, a ja się pięknie na tych dywanach prezentowałam. Normalnie tak pięknie, że Chantalka dzięki mnie pokonała rywalki zdobywając złoty medal, CWC rozpoczynający jej dorosły CHAMPIONAT. Nooo a potem tak pięknie pobiegłam, że i Unka………. (no cóż kamerzysta filmował nie ten tyłek P.S. Dziękuję za doping, obróżkę zgubiłam Dziękuję za prezentację maluszka, wiemy, że wszystko mamy ok. teraz musicie się trochę pomordować jak ja kiedyś Ranyyyy Bies, to Bies nie zawiodłam się jest piękny i niesamowicie kochany - świetny charakter i ma niezłą RUDĄ - ha! Fajna ta Wasza ekipa P.S. Dla tych co nie wiedzieli, to Unka ma cieczkę i znaczyła teren przed samczykiem Dla mnie najpiękniej zaprezentowanym psem była siostra Chantalki i to wiele głosów potwierdzało Dziękuję Ci za wzięcie Chantki na ring, to dla niej zupełnie coś nowego, a teraz widzę, że jakbyście się znały dłużej, to biegała by z Tobą równie pięknie My na finałach nic, znów prześladowały mnie zielone trampki, co za koleś druga wystawa w roku i znów on - ja to chyba jakiś protest napiszę, bo oczywiście pudło zaliczył. |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Junior Member
|
Wielkie brawa dla Baldura za świetny debiut
no i oczywiście gratulacje dla Unki![]() |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Senior Member
|
oooo, to gratulacje dla Baldura za BISa
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
'Wilk z baśni' :)
|
GRATULACJE WIELKIE dla zwycięzców i tych BOB-owych i tych w poszczególnych klasach!
Pochwalcie się wynikami szczegółowymi, nie bądźcie tacy, pochwalcie się ![]()
|
|
|
#111 |
|
Distinguished Member
|
Już się pogubiłam kto co wygrał (nigdy nie byłam w tym mocna
PS Graba, co tak enigmatycznie piszesz??? Czytam i czytam, i jak nic wychodzi mi, że kamerzysta miał jakiś problem z cieczką, czy to możliwe? Last edited by Rona; 20-03-2011 at 22:02. Reason: PS |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Senior Member
|
To się nie ma co chwialić, Wondera była bezkonkurencyjna od początku - jedyna w klasie
|
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Junior Member
|
Quote:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Spiderwolf
|
Wielkie gratulacje dla wszystkich!!! Baldur słodziak ,cukiereczek oczarował mnie i nie tylko mnie
![]() ![]() .Galicyjskie siostry też ładnie się pokazały Zira przełamała sie isuper pokazała ząbki,natomiast Czakram nie miała ochoty powąchać sędziego![]() ![]() Zirze!!! padam na uśmiech ,choć warto było socjal pociągowy super halowy równierz Spodek opuściłyśmy o 17.30 ipociągiem go home .Chba za moment zejdę...Spiderka
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
czuły barbarzyńca
|
Jesteśmy padnięci ze zmęczenia, ale:
- było to super doświadczenie, chociaz wyczerpujące fizycznie. Niezly socjal dla wszystkich - mnie bylo bardzo milo przegrac z Celebem, który jest bardzo ładnym i spokojnym psem ( poza tym już z wystawowym obyciem, nie tak jak my, wieśniaki), mającym do tego naprawdę sympatyczną właścicielkę. Dziękuję Ori Nie wiem jakie odczucia miał Bies, ale chyba luzik, chłopaki nie skakały sobie do gardeł, wymieniły nawet buziaki ![]() - ja dowartościowałam się patrząc na zachowanie mojego psiura. Wygląd nie mnie oceniać, nie znam się na tym ani nie jestem obiektywna. Ale zachowywał się jak na swój i mój pierwszy raz naprawdę spokojnie, i z tego się cieszę najbardziej |
|
|
|
|
|
#117 |
|
czuły barbarzyńca
|
Aha, niektóre suczki przepraszamy za nieobyczajne zachowania
Chłopak zaczyna dojrzewać |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Galicyjski Wilk
|
Gratulacje dla Wszystkich obecnych,
ja będę szczera kibicowałam "moim" pannom, i tak naprawdę ktokolwiek w tej klasie by wygrał, byłabym zadowolona. Dumna jestem że Cymbarka tak pięknie sie pokazała i tym razem siostrze na nosie zagrała, choć pewna jestem że na innej wystawie pewnie nie raz jeszcze będą się zmieniać miejscami. Oby tak dalej dziewczyny, Ola, Magda DZIĘKUJĘ Last edited by Galicja; 21-03-2011 at 17:40. |
|
|
|
|
|
#119 |
|
Spiderwolf
|
Madziu podzięowania należą się Tobie!!!!Kto w końcu nas wprowadza w świat wystaw??? Grzecznie za rączkę, jak dziecko we mgle
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
love and terror
|
Gratki gratki
|