![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
troche poczytalam wszedzie sugeruja porade u specjalisty, głownie ze wzgledu na nietypowosc takich zmian u dorosłych osobników. Lepiej dmuchac na zimne
![]() Kiedys gdzies czytalam o zwiazku wątroby z takimi zmianami ( zaburzenia metabolizmu powoduja odkladanie sie pewnych substancji w rogówce czy gdzies tam i to moze wywolywac zmiany w kolorystyce oka...)- ale to tylko skrawki informacji wyrwane internetowi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Skontaktowałam się już z lecznicą Jacka Garncarza, ma do mnie dziś późnym wieczorem zadzwonić. A na jutro jestem umówiona do swojej lecznicy, jeden z moich dwóch wetów ma całkiem sporą wiedzę w temacie okulistyki, szkolił się u pana Garncarza. Jak coś, będzie się u niego też konsultował.
Zobaczymy, co z tego wszystkiego wyniknie, bo teraz to się zaczęłam bać... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Nie bój nic! Podebatują nad diablątkami najlepsi spece, będzie dobrze
![]() ![]() Będzie dobrze! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
trzymam kciuki!
![]() ps. Manu tak ci sie stadko rozrasta ze Twoj podpis się rozciaaaga ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
W sumie racja, w domu zmniejszę nieco ogólne wymiary.
Rozmawiałam z p. Gancarzem, no i nie jest fajnie ![]() ![]() Będziemy chyba w dobrych rękach, mój doświadczony w okulistyce wet w teamie z p. Garncarzem za zasadzie konsultacji. A jeśli trzeba będzie bardziej specjalistycznej wiedzy, sprzęty itp., to pojedziemy do jego lecznicy do Wa-wy. Cholera no... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() Na wszelki wypadek trzymamy za bure kciuki i pazurki i życzymy zdrowia ![]() PS Czy Sayuk i Shantu są ze sobą spokrewnione? Rozmawiałam z "ludzkim" okulistą i zadał mi to pytanie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|