Ga terug   Wolfdog.org forum > Polski > Wystawy

Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać....

Reageren

Discussietools Weergave
Oud 27 June 2011, 15:09   #41
anija
Junior Member

anija's schermafbeelding

Stuur een bericht via Skype™ naar anija
Standaard

Ja mogę wysłać zdjęcia na maila jeśli ktoś chce. albo dla posiadaczy konta na facebooku zapraszam na: http://www.facebook.com/media/set/?s...357.1827686524
anija jest offline   Met citaat reageren
Oud 27 June 2011, 17:38   #42
Gaga
VIP Member

Gaga's schermafbeelding

Send Message via Gadu Gadu to Gaga
Standaard

Anija, ufociłaś moich przyjaciół z podhalanami Czy pozwolisz na przesłanie im fotek? (może podpisz wcześniej?)

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Met citaat reageren
Oud 27 June 2011, 17:50   #43
anija
Junior Member

anija's schermafbeelding

Stuur een bericht via Skype™ naar anija
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gaga Bekijk bericht
Anija, ufociłaś moich przyjaciół z podhalanami Czy pozwolisz na przesłanie im fotek? (może podpisz wcześniej?)
chwilowo nie mam czasu na podpisywanie, ale nie ma problemu, wysyłaj
tzn może wolisz wyższą rozdzielczość to mogę wysłać na maila.
anija jest offline   Met citaat reageren
Oud 27 June 2011, 18:31   #44
konek
Member

konek's schermafbeelding

Stuur een bericht via Skype™ naar konek
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mistrali Bekijk bericht
i po wystawie moim zdaniem było naprawdę super pogoda znośna, teren super, towarzystwo świetne baldur pierwszy raz na jakiejkolwiek wystawie okazał chęć do zabawy z suczkami Wielkie dzięki grabie za piwko i równie wielkie dzięki spiderce za ''legitymacyjne'' zdjęcia baldiego Całej reszcie ekipy ogromne dziękasy za dzielne towarzyszenie naszej czeredzie
Baldiemu poszło w ringu bardzo dobrze gratki dla wszystkich uczestników, zwłaszcza dla zwycięzców enid, czakram, cvako i chantalki

baldur - ocena wybitnie obiecująca, lokata i, najlepsze szczenię w rasie, a w finale ... Best in show szczeniąt
serdecznie gratulujemy. Max jest naprawdę dumny z synka, my także!!!!!!
Wszystkim dla których wystawa była sukcesem równie serdeczne gratulacje a fotografowi wielkie dzięki!!!!
Oud 27 June 2011, 19:28   #45
GRABA
Senior Member

GRABA's schermafbeelding

Standaard

Hej!
Padam od rana na pełnym motorku
Dziękuję za przyjemnie spotkany czas - opisówkę mam fajną - byłam jak to zwykle ja w szoku, tak więc jak sędzia, wielki sędzia podawał mi rękę, to tak jakby ta ręka dopadała mnie z chmur hehe
Ja jak zwykle muszę pomiałczeć.... - nie wiecie jak to jest biegać w sandałach i "stylonkach" - trzeba paluchami trzymać buty
Bardzo mnie ucieszyła pochwalna wypowiedź obecnego przy ringu p. Havelki (chyba dobrze napisałam) - to dla mnie b. ważne było ładnie pokazać psa, bo u niego dawno, dawno temu poległam z Unką za wystawianie.... hehe. A tu pochwała
Na bisach my nic - nauczka - nie śmiać się z faceta, który z tyłu nam się przygląda, nawet jak stoimy za ringiem - hehe.
Na ringu honorowym wielkie brawka dostaliśmy od słowackich sędziów
https://lh5.googleusercontent.com/-n...2/IMGP5549.JPG tu fajnie uchwycone, a do tego były głosy uznania - no cóż cegłę zjarałam
Dziękuję przyszłym właścicielom csv za mile spędzony czas - jestem pewna, że pokazując nam swoją wytrwałość w podziwianiu naszych pięknot, pokazaliście nam, że macie cierpliwość. Zatem życzę wam znalezienia tych jedynych.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gaga Bekijk bericht
GRATULUJEMY !!
Piwo? Aga!!!
roztrzepana jestem jak nic, zapomniałam Gadze odpisać:
Ejjj, no przecież ja całkiem normalna jestem....., a chyba, że pijesz do wyznawców BACHUSA - haha! Winka chyba nie sprzedawali

http://darwilka.blogspot.com/

Laatst gewijzigd door GRABA; 27 June 2011 om 20:13
GRABA jest offline   Met citaat reageren
Oud 27 June 2011, 19:54   #46
makota
Member

makota's schermafbeelding

Standaard

Ja jestem bardzo zawiedziona, że w finale ani Chantalka, ani Czakram nie stanęły na pudle, bo uważam że naprawdę na to zasługiwały...no ale cóż. Ważne, że dostały takie dobre oceny w rasie

A z tym czekaniem na swojego, to nie wiem ile ja jeszcze wytrzymam :P
Chyba rzucę studia i wrócę do domu, żeby móc sobie wilczaka sprawić wreszcie
Oud 27 June 2011, 19:55   #47
Rona
Distinguished Member

Rona's schermafbeelding

Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GRABA Bekijk bericht
Ja jak zwykle muszę pomiałczeć.... - nie wiecie jak to jest biegać w sandałach i "stylonkach" - trzeba paluchami trzymać but
Nie marudź, tylko ciesz się! My za to wiemy jak to jest biegać po ringu z jedną nogą prawie o połowę słabszą od drugiej.

Rona jest offline   Met citaat reageren
Oud 27 June 2011, 20:38   #48
Gaga
VIP Member

Gaga's schermafbeelding

Send Message via Gadu Gadu to Gaga
Standaard

Domniemywam, że Chantalka mimo fryzury wybitnie letniej zdobyła BOBa? A Czakram Zwycięzce Młodzieży albo Najlepszego Juniora?
Serdeczne gratulacje, ponowne dla BISowego chłopaka Baldura.....czy moglibyście podać pełne wyniki wystawy?

Aga:
Citaat:
Ejjj, no przecież ja całkiem normalna jestem....., a chyba, że pijesz do wyznawców BACHUSA - haha! Winka chyba nie sprzedawali
to też, nu, nuuuu

btw: dawno nas nie było na wystawie i nie wiem jak się zmieniają mody, czy teraz jest odwrót od ringówek na rzecz smyczy? Pamiętam jeszcze jak Igi debiutował z Grejs i mimo, że mu oferowaliśmy ringówkę, wolał normalną smycz i obrożę (miękką) - i za to dostał straszne zjebki w komentarzach na forum.. A tu widzę klasyczne łańcuchy zaciskowe....Musze sie przygotować, bo jak nam przyjdzie wystawiac sie w weteranach to może będę musiała zakupić kolce bo taki będzie obowiązywał ringowy dress code?

p.s. Anija- bardzo pięknie dziękuję, chyba wystarczą takie webowe fotki Są super!

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。

Laatst gewijzigd door Gaga; 27 June 2011 om 20:43
Gaga jest offline   Met citaat reageren
Oud 27 June 2011, 21:29   #49
DanielZ
Wilczasty : Foto

DanielZ's schermafbeelding

Stuur een bericht via Skype™ naar DanielZ Send Message via Gadu Gadu to DanielZ
Standaard

Gratki dla wszystkich. Baldurowi chyba trzeba będzie zmienić imię na BIS jeszcze raz bravo
DanielZ jest offline   Met citaat reageren
Oud 27 June 2011, 21:51   #50
Witek
Plessowy wilczak

Witek's schermafbeelding

Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maria Bekijk bericht
Sędzia Robak tym razem zachował się inaczej niż na innych wystawach, na jakich nas sędziował. W zwyczaju miał dotykać psy, sprawdzać ręką sierść, zwracać uwagę na psychikę, wycofujace się psy schodziły z NDO, natomiast tym razem trzymał się od psów wyjątkowo daleko... nie głaskał, nie dotykał, nie zbliżał się za bardzo, nie sprawdzał zębów...
Mam nadzieję, że to była tylko chwilowa zmiana, bo szkoda żeby jeden z niewielu sędziów tak dokładnie sprawdzających psy stał się kolejnym doglądającym tylko z daleka...

Ps.
Mimo wszystko olbrzymie gratulacje dla zwycięzców, szczególnie dla Baldura- zazdroszczę pucharku
Oud 27 June 2011, 23:02   #51
GRABA
Senior Member

GRABA's schermafbeelding

Standaard

Jeszcze moje foteczki, ale autorstwa wspólnego. Jeżeli ktoś chce foteczki, to niech bierze, bo to przejściowy album, więc pewnie znikną niedługo
https://picasaweb.google.com/1132513...eat=directlink

http://darwilka.blogspot.com/

GRABA jest offline   Met citaat reageren
Oud 28 June 2011, 19:51   #52
Bajka
'Wilk z baśni' :)

Bajka's schermafbeelding

Standaard

Wielkie gratulacje dla wszystkich zwycięzców i tych dużych i tych małych i tych BIS-owych i tych niebisowych i wszystkich w ogóleMy byliśmy w roli kibica, więc taaaaaaaaaaaaaak biłysmy brawo o taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak:

Dobrze, że pogoda wytrzymała ładnie do końca

taki mały OT:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GRABA Bekijk bericht
nie wiecie jak to jest biegać w sandałach i "stylonkach" - trzeba paluchami trzymać buty
Ja wiemW Bratysławie ostatnio prawie zgubiłam but biegnąc bo mi spadł z pięty- takie tempo rozwinęłyśmy w ringu,haSzalone tempo!

www.wilkzbasni.pl
Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni
Bajka jest offline   Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten