|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  14-11-2011, 09:30 | #1 | 
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |  Kalendarz wystawowy 2012- 

Właśnie zobaczyłam,że ZKwPL na swoich stronach zamieściło już kalendarz na nadchodzący rok. No i taka mała niespodzianka która ogromnie ucieszyła mnie o poranku: prócz dużego dwudniowego Poznania, pierwszej grupie w tym roku szykuje się jeszcze jeden zestaw "dwie wystawy w jeden weekend" - w Krakowie  16.06 ma być krajówka pierwszej grupy,  a 17.06 coroczny CACIB  Czasu oczywiście jeszcze całe mnóstwo, ale jeśli ktoś chciałby przenocować się miedzy jedną wystawą a drugą i powitać z nami nadchodzące lato przy ognisku (bo to niedługo przed Nocą Świętojańską), to już zapraszamy   
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | 
|   |   | 
|  14-11-2011, 10:19 | #2 | 
| VIP Member |   

Będzie Baśniowa Noc Świętojańska?  mmmmm..... | 
|   |   | 
|  14-11-2011, 12:04 | #3 | 
| Gorthan's WeReWoLf |   

To ja sie pisze    | 
|   |   | 
|  14-11-2011, 12:27 | #4 | 
| Wilcza Saga Join Date: Jul 2007 Location: Częstochowa/Rzeszów 
				 |   

Ha, my wstępnie też się piszemy!    | 
|   |   | 
|  14-11-2011, 12:57 | #5 | 
| Junior Member |   
				__________________ Larson Dar Wilka | 
|   |   | 
|  14-11-2011, 13:31 | #6 | 
| Junior Member Join Date: Apr 2011 Location: Warszawa 
				 |   

Super! Nas na pewno nie zabraknie    
				__________________ Kuba Pies: Absynt Wilk z Baśni (Jaskier) | 
|   |   | 
|  14-11-2011, 14:15 | #7 | 
| Member Join Date: Aug 2010 Location: Warszawa 
				 |   

To i my chcemy   Poznaliśmy wilczaki z północy to przyszła pora na południe   | 
|   |   | 
|  14-11-2011, 18:52 | #8 | 
| Spiderwolf Join Date: Oct 2010 Location: Jasienica 
				 |   

Jeeee jedziemy....     | 
|   |   | 
|  14-11-2011, 20:41 | #9 | 
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   

Gaga dokładnie!   Co prawda rzeki nie mamy,żeby wianki puszczać, ale nadrobimy brak rzeki ogniskiem  No i paprocie mamy - może zakwitną  Skoro okazja sama się wzięła i zrobiła, to nie można tego nie wykorzystać  Bardzo serdecznie wszystkich zapraszamy!!!  Warunki u nas dosyć spartańskie - kto był to wie, kto nie był to się przekona  ale drzwi otwarte szeroko!    Zastanawiam się tylko z czego teraz jeszcze można zrobić nalewkę,żeby była na czerwiec, bo mi Wojtek uświadomił, że wiosenne wino będzie jeszcze za młode pewnie  Jakieś pomysły?  Zapraszamy ogromnie serdecznie!   
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | 
|   |   | 
|  14-11-2011, 21:32 | #10 | 
| Member Join Date: Aug 2010 Location: Warszawa 
				 |   

A propos nalewki, wiem już, że Szasztin ma dobry przepis na miodzie z chili   Może się owym przepisem podzieli. Zobowiązuję się przygotować jak już będę wiedziała jak   | 
|   |   | 
|  14-11-2011, 23:33 | #11 | 
| Licho nie śpi... |   

Zamiast wianków wilczaki będzie się puszczać...   Kto wie... może i my się skusimy... | 
|   |   | 
|  15-11-2011, 09:21 | #12 | |
| Senior Member Join Date: Nov 2006 Location: Sopot 
				 |   Quote: 

__________________ IMBUSEK4, IMBUSEK3, IMBUSEK2, IMBUSEK1, IMBUSEK, szasztin szasztinphoto, szasztinphoto1 | |
|   |   | 
|  15-11-2011, 18:28 | #13 | |
| Junior Member Join Date: Apr 2011 Location: Warszawa 
				 |   Quote: 

__________________ Kuba Pies: Absynt Wilk z Baśni (Jaskier) | |
|   |   | 
|  15-11-2011, 18:54 | #14 | 
| Senior Member Join Date: Feb 2010 Location: Warszawa 
				 |   

My też wstępnie chętnie - w końcu się poznamy    a jak tyle nalewek "się zjedzie" to jest ryzyko, że to "waśniowa" będzie noc, tudzież poranek po   | 
|   |   | 
|  15-11-2011, 18:58 | #15 | 
| Junior Member |   

Co prawda bez wilczakowo ale tez bym się pisała, jeśli można oczywiście    
				__________________ gryzły jak aligatory, szczekały jak suchotnicy | 
|   |   | 
|  15-11-2011, 20:36 | #16 | ||||
				 |   Quote: 
   My w przyszłym tygodniu zlewamy do butelek ratafię a potem planuję ją zakopać pod ziemię,żeby doczekała do czerwca  Quote: 
  Aneta, jakkolwiek by tego nie interpretować  Quote: 
  A może to była muzyka...  Chociaż jak ja bym zaczęła śpiewać, to ja nie wiem, czy to by złagodziło cokolwiek  Quote: 
  Bardzo serdecznie zapraszamy i tych co mają bure i tych co nie mają i tych z daleka i tych z bliska!  Się nam całkiem spora impreza zrobi  Fajnie bardzo!!   
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | ||||
|   |   | 
|  21-11-2011, 21:47 | #17 | |
| Senior Member Join Date: Sep 2008 Location: Sosnowiec 
				 |   Quote: 
   | |
|   |   | 
|  21-11-2011, 22:43 | #18 | |
				 |   Quote: 

__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | |
|   |   | 
|  05-05-2012, 21:36 | #19 | 
				 |   

Ekhm…    Chciałam przypomnieć zainteresowanym, że zgłoszenia do Krakowa jeszcze tylko  kilka dni (do 10-go),więc kto chętny to ostatni dzwonek   Pierwszego dnia na krajówce I-grupy sędziuje nas p. Niciewicz, a drugiego dnia na CACIB-ie p. Czerniakowski. Moja Lulka zgłoszona w „szamponach”. Oczywiście wszystkich chcących się przenocować zapraszamy serdecznie!  Warunki u nas dosyć spartańskie ale bardzo gościnne (kto już był, to wie, kto nie był, ten się przekona: podłoga (w domu ile się zmieści i psy przyjezdne się pogodzą)-stodoła z sianem – namiot – a dla lubiących świeże powietrze hamak w sadzie  )! Po sobotniej wystawie zrobimy sobie ognisko i będziemy witać lato  W końcu to już prawie Noc Świętojańska!!!  Paproć w ogródku jest – spokojnie można szukać kwiatków. Napitek co by ten kwiatek zobaczyć na własne oczy też jest  A rano śniadanie i na wystawę   
|   |   | 
|  05-05-2012, 21:42 | #20 | 
| K-Lee Family |   

Mamy rezerwację    | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |