![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dzieki Margo za odpowiedz. Podobnie jak Ty, cierpie na brak czasu i ciekawsze zajecia. Moze bedzie okazja podyskutowac na ten temat kiedys nie przez forum. Na tej plaszczyznie nie jestesmy w stanie sie porozumiec. Nie bede cytowal wypowiedzi bo to by wymagalo zmudnej edytorskiej pracy.
Zarzucasz mi, rzeczy odwrotne do tych, o ktorych pisze. Chwilami zdaje sie, ze moglibysmy sie zgodzic a potem piszesz cos takiego, ze jakakolwiek plaszczyzna porozumienia znika. Jak mawial Stanislawski "i to by bylo na tyle". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
![]() |
#3 |
Wilkokłak
|
![]()
No ja nie wiem...
Dla mnie to beznadzieja; najpierw zakładać topic (czy tam topic w topicu, nieważne), a potem gdy padają odpowiedzi (lub pytania), wycofywać się rakiem i to któryś raz z kolei. Na wcześniejsze pytania zadane w innym topicu też brak odpowiedzi... Ale z drugiej strony, co tu odpowiedzieć, przyznać rację? Nieeeeee. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Jaskier, Grin -nie macie w sobie za grosz współodczuwania!
![]() Człowiekowi trzeba pomóc! Biega zagubiony i szuka odpowiedzi na dręczące pytania... ![]() Może to trzeba inaczej... Morandir! Jeśli jeszcze będziesz miał dylematy, to może zamiast wchodzić na wątki każdej kolejnej wystawy, byłoby wygodniej założyć temat... np... "Moje problemy z Edkiem", "Eddie i kątowniki", czy jakoś tak.../jak Ci już pasi i w duszy gra.../. Pomożemy tworząc grupę wsparcia "Anonimowych Kątowników Zimnogiętych", wzmocnimy wiarę w siebie oraz podniesiemy samoocenę Edwarda /już tyle na niego biadolisz i narzekasz, że pewnie chłopina zaczął się tego domyślać... a to nie pozostanie bez wpływu na psychikę! ![]() Morandir! Bądź dzielny! Pamiętaj: lepszy wilczak rozkątowany niż bez papierów! .....zawsze coś.... ![]() ........................... Wczytaj się w rozsądne słowa Anuli: "Morandir, nie ma wilczaków bez wad," ---z tym można by polemizować.../ale wrodzona skromność ![]() "mój również je ma, mam oczy." ---i tak na to patrz!!! Na luzie, bez stresu i z dystansem. Kochaj Edka miłością wielką, bezinteresowną po kres jego szczęśliwych dni! A potem, za 10-15lat, kupisz sobie porządnie wycyrklowanego wilczaka. "Wilk syty i owca cała". ![]() I nie patrz tyle na te zdjęcia, nie porównuj. Ja patrzyłam, wyszedł mi "kojot", dostałam zrypę za nieznajomość wilczaków... bo mam wzorcowego...i trudno... nie walczę z tym... to nie ma sensu... ...pozostaje pogodzić się z faktami....... ![]() Notopa! Last edited by Puchatek; 27-11-2011 at 14:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|