|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  18-01-2012, 14:34 | #11 | ||
| Junior Member Join Date: Apr 2010 
				 |   

Przykro mi to mówić ale  z zawodu i wykształcenia jestem biologiem, z  wilkami miałem do czynienia w czasie   stażu i praktyk w BdPn i  poligonach zachodniej Polski. Nie są mi więc obce. Ja chętnie porozmawiam z każdym jak tylko będę go miał okazje spotkać wybacz nie jeżdżę na kawę po Polsce. Quote: 
 Mówisz jakieś psy bo dobrze wgryzłaś się w temat wolfdogów nie poznając innych ras np pierwotnych czy o pochodzeniu azjatycko/japońskim one dopiero sa unikatowe. Quote: 
  (LOL)  Już nie dodawaj  Większość zwierząt można  oswoić/udomowić. Poza tym śmiem przypomnieć iż twoje psy są wyhodowane a nie udomowione. I po co nakręcasz na innych hodowców ? Peronówka ma taki plan hodowli na takie konkrety, inne może mają inna wizję rasy nawet z błędami ? Nie jesteście bezapelacyjną wyrocznią co do każdego psa. Nie moja wina że nie podobają się wam każde niż jedyne słuszne wyniki wystaw:P Wracając do wilków polecam obejrzeć  kiedy ogon jest i gdzie  poza tym naprawdę świetny film. Najbardziej podniesione ogony mają wszyscy w tym temacie. Zwłaszcza dopiekacze i wyrocznie  . | ||
|   |   | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |