![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
2.Gdyby chciały sobie ilość postów ponabijać, to już miałyby ich 2-5 razy więcej. 3.Nie wiesz, o co kaman -fakt. Ale się dowiesz. I lepiej, by Ci to wytłumaczył Twój przyszły Hodowca niż ktoś z ekipy Voldemorta, bo wtedy sieczka z mózgu i to szkodliwa dla rasy. 4.Wiedzą. A wielu z autopsji. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
A ja nadal Puchatku wychodzę z ząłożenia, ze lepiej nie wiedzieć... I im więcej nieświadomości tym więcej radości
![]()
![]() |
#3 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
To fakt. Ale czasu się nie wróci mimo, że by się chciało żyć w błogostanie nieświadomości.
![]() Zysk jest jeden -z tej wiedzy wiedzący mogą zrobić użytek, by nieświadomi mieli spokój i dalej żyli w niewiedzy. Ból jest jeden -Glizdogon /jednak Voldemort to nie zasłużony komplement/ z ekipą właśnie za cel wybiera sobie niewiedzących. ... Sorry, że sobie nabijam "post-licznik" tą odpowiedzią. W tematach ważnych /sierpy, oczy, umaszczenie/ nie mam co się kłócić -mam wzorcowego psa, po rewelacyjnych rodzicach dzięki bardzo dobrym Hodowcom i dlatego traktuję wolfdoga jako wiedzę zdrowotną i odskocznię radującą życie. No, sorry, robię też z przyjemnością za łowcę... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
ja sie zastanawiam jak bardzo ten wąski voldemord puścił się poręczy po śmierci ciri.
jakiś czas temu coś tam trafiło do mnie, ale ciekawe jak wyglądała całość.
![]() |
#6 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Zdziwilbys sie, jakie bzdury, rodza umysly niektorych ludzi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
szczerze to zabrakło mi słów na poziom dyskusji toczacy sie tu na forum.
Last edited by wildheart; 24-01-2012 at 18:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|