|
|
|
|||||||
| Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Plessowy wilczak
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Pewien "uczony" powiedzial kiedyś-dajcie mi człowieka a znajdę na niego paragraf. Podobno era takiego rozumowania jest za nami. Jednak chyba nie. Jeżeli ACTA wejdzie w życie każdy z nas może okazać się przestępcą, który będzie miał ograniczone prawo obrony.
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
ludzie którzy są ZA nie mają pojęcia za czym obstają. jak ten europoseł, którego wyżej przytoczyłam. rozmawiajac z osobami które nie korzystają z netu a jedynie oglądają TV wynika, że są za ACTA, bo TV wmówiło im, że to walka z chińskimi podróbkami, a to utrzyma ich miejsca pracy. Trunksia, fajny przykład z piekielnych.pl. trzeba uważać na nazwę psa, bo jak ktoś nazwie go Uran na przykład, to może spodziewać się częstszych odwiedzin antyterrorystów w kompie Nie piszcie o mnie nigdy Marycha :P choć w środowisku handlarzy pewnie już się używa nazw typu "taboret" albo "doniczka" ale te tępaki będą nadal nas prześwietlać |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Echelon słucha i patrzy.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Im więcej czytam i im bardziej dociera do mnie jakim staję się więźniem, tym bardziej chce mi się wymiotować....
... Z czym kojarzy się Puchatek.... pedofilia /->Krzyś, Prosiaczek/, nielegalna produkcja alkoholu /nalewki w pasiece/, przerzut podrabianych zabawek od Chinoli.... ... "Bochu" -piękny "początek dnia", aczkolwiek chyba złamałeś zasady ACTA.Polecam się na przyszłość! Last edited by Puchatek; 25-01-2012 at 14:08. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kawał ch*ja
|
okazuje sie, ze nagminnie je lamie, chociazby ze wzgledu na nick
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Jeśli dobrze zrozumiałam, to samo podpisanie, nawet bez ratyfikacji, wiąże nam ręce w przyszłości: http://wyborcza.biz/biznes/1,100897,...na_zmiany.html
Ciekawe czy w ogóle pomyśleli, jak ACTA ma się do naszej Konstytucji "Art. 54. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane. Ustawa może wprowadzić obowiązek uprzedniego uzyskania koncesji na prowadzenie stacji radiowej lub telewizyjnej." |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|