![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 | |
Head like a hole
|
![]() Quote:
"Cheitan to wilczak niebanalny. Tu, w Polsce jedyny tak duży o tak harmonijnej budowie, nie da się go nie zauwazyć To prawdziwy Pan Pies, dorodny samiec, w 100 % ..." Over and out
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
To okreslenie "szakal zlocisty" mialo tez miec wydzwiek negatywny? Bo nie lapie...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() avgrunn- DOKLADNE ![]() Last edited by wolfin; 24-10-2012 at 22:47. Reason: p.s. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
K-Lee Family
|
![]()
Kalinka jest złocista... i wygląda jak szakal :P i jestem z tego dumna
![]() Nasz karzełek - Chico, był wyższy od Quillina, mieścił się w wymiarach suki i to nie w minimum... Chłopaki w miocie G wyszły mi duże, choć nie tego oczekiwałam, mają swoje wady ale mają zalety do którycvh dążyłam ![]() Czy to ważne ile ma pies wzrostu? Kalince latami wmawiano, że jest miniaturką. A jest cała masa mniejszych suk. Mnie cieszy to, że suka ma fajną budowę, jest zwinna, skoczna, szybka, mierzyła się z chartami i wcale nie zostawała w tyle. Czy nie najważniejsze jest to, że pies ma w sobie "to coś" i że jest dumnym przedstawicielem swojej rasy? |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|