![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Mnie urzekła jedna suczka po prostu miód malina, piękniejszego psa nie widziałem o ile się nie mylę to Astarte Lupus Ardor
![]()
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilcza Saga
|
![]()
Garon spod Dumbiera.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Fraxinia a ktore wilczaki podobaja sie? bo to nie sa wilczaki.
mi podoba sie jedyna suka ( nadal) Belys Vlcie udole ![]() i zeby miec taka glowe nawet mixowac nie bylo trzeba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Mam gdzies na dysku fotke jej glowy, gdzie widac, ze to glowa wilka. I rzeczywiscie - bez miksowania i partolenia...
![]()
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Dziewczyny, w temacie są PSY, a nie WILCZAKI
![]() Moje ulubione wilczaki opiszę później; teraz muszę spadać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
szkoda ze potomkow nie miala, no ale podobne geny da sie znalezc
![]()
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Do takich super hiper ulubiencow z wygladu, tak ze robia mi sie maslane oczka to: Z miotu Y dwoch chlopow Ylathor i Yipon, oczywiscie Eligo i kilkoro jego dzieci a w tym Namanslu, Ian Gillan. Jeszcze Nathan Bully Royal Club oraz jego ojciec Ares Karpatska Svorka, Brest Destne Hory (te brazy), Belke Outlaws Heaven (te rudosci) i jego tatus Draco, cos ma w sobie niesamowitego Bo Tasha, Gunner Maly Bysterec, Chett Maly Bysterec, oczywiscie Bux bo przeciez nie moze sie nie podobac no i mam wiadoma slabosc do Orlika z Rosikowa, do tego jeszcze Morrigan i jej dzieci (z O jeszcze nie wiem co wyrosnie wiec sie wstrzymam ale M-ki mi sie bardzo podobaja), no i Kondorowe dzieci:Garudka, Gwaihir, Gothmog. Last but not least, i to chyba taki najulubienszy ulubieniec Geirrod Braterstwo Wilczakow, charakter ma to die for ![]()
Ja & Urciowaty Last edited by avgrunn; 13-03-2013 at 12:24. Reason: edit: dodanie kilku psiakow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Ciezko je uznac za czechoslowackie wilczaki, bo z nimi nie maja w zasadzie nic wspolnego. Maja moze 25% krwi CzW. Reszta to wielki szwindel grupy Mutara - w tym Franka i Suski...
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Ja sobie zdaje sprawe ze to nie do konca wilczaki ale mimo to bardzo mi si epodobaja
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Mi sie podobala Blitz Galicyjski Wilk. I te rude zoltookie G z Peronowki Gothmog i Gader'el. No i Doz i Demoniak mimo wszystko sa zjawiskowe, przynajmniej na fotkach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
nie wiem czego zalowac, nie sa i tyle
![]() a jesli juz gadami o pieknosc to ... zajebiste na dodatek tez nazywaja wolfdogem ![]() Last edited by wolfin; 13-03-2013 at 14:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
Moglyby byc. Niestety rasa sie nam bardziej cofa niz idzie do przodu - bo jeden hodowca pracuje, a 10 innych knoci. I trzeba tracic czas na naprawe ich bledow...
![]() Krycia powinny wygladac tak, ze bledy matek poprawia sie ojcami. A wystarczy pozerkac na mioty by stalo sie jasne, ze wiekszosc to takie, gdzie uzywa sie psow, ktore nie daja nawet cienia nadzieji, ze ich dzieci dorownaja swoim matkom... O selekcji na wykrok owczarka, indeks formatu 122 i dlugosci 50 nawet nie wspomne... ![]()
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|