![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
eeenoo taak wyjazd z wawy /blablabla/Pozna/ pogaduszki/poczestunek/piwo
![]() Dziwne ale placzu nie bylo za duzo (tzn skonczyl sie przy granicy pl/de) i dalsza trasa odbyla sie w ciszy..az do czasu KUPY ![]() I nie opowiadlabym Wam o tym jak to pies zrobil kupe w samochodzie (KOLEZANKI) , gdyby nie fakt, ze zszedl z tylniego siedzenia i narobil do popielnikczki miedzy przednimi siedzeniami...Jak to zrobil -wie chyba tylko on...W kazdym razie samochod czysty popielniczka pelna. O 6 rano bylem ledwo cieply, musialem jeszcze wypakowac i ustawic klatke typu DOG V (jezu jakie to wielkie), przekonac Gotha, ze tam jest fajnie, przeciagnac lozko pod klatke...i finito! Dwie godziny pozniej...juz bylem na nogach ![]() Przetrwal moje wyjscie do sklepu ( godzina prawie ) Kiedy wrocilem wygladal na zaspanego...ok. Teraz przenioslem go "na miejsce" i spi dalej. Uwaga... kupilem wolowine na gulasz... I juz wiem za co Goth da sie zabic ![]() Przepraszam, jesli cos tu belkotalem..ale serio jestem padniety! (i zadowolony) PS... hehe przywiozlem od Hodowcow 40 prawdziwych jakek prosto od kury ![]() Aha.. Drogie "Perony" Dziekuje Wam za to, ze jestescie ![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|