![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Są prześliczne!!!!
![]() ![]() grubiutkie i wielkie i piękności największe. Fantastyczne zdjęcia. Gratuluję Daiva wspaniałego miotu! ![]() ![]() ![]() Zyczę nowym właścicielom zadowolenia z wyboru tej rasy i TEGO szczeniaka, życzę maluchom wspaniałych domków i do zobaczenia na wystawach i spotkaniach ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Wolfin - jeszcze raz gratuluje dzieci - wszystkie sa do schrupania !
Zdjecie Indry wiszacej na ogonie - REWELACJA ! Nie moge sie napatrzec. Mam nadzieje, ze w przyszlosci bedzie mozna poczytac szersza relacje na temat tej suni. Bardzo jestem ciekawa do jakiej dziedziny ratownictwa nowy wlasciciel bedzie chcial ja przygotowac i jakimi metodami bedzie ja szkolil (chodzi mi o glowna motywacje). Faktycznie niezly mis z Ivju Inari. Ituborys - pomarańczowy szczesciarz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Daiva karmi maluchy mieskiem a teraz Borysowi grozi dieta wegetarianska- co będzie jak przestawia go tylko na pomarancze?
![]() "Idę gryząc pomarańcze, Ziemia pod nogami tańczy. Tabadaj, tabadaj, tabada taj," ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Może chociaż w pomarańczach bez chemii są WIELKIE TŁUSTE robaki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
love and terror
|
![]()
szczeniaki sa swietne! Ja chce juz swoje...
najlepsza ta gorniara na ogonie Gierka (jak sie domyslam ![]() niech ladnie pracuje w ratownictwie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Daiva, dziękuję Ci BARDZO. Dawaj nam znać na bieżąco. Może Ci się uda jakieś podsumowanie po 3 i po 4 miesiącach. A może i po 1,5 roku?...
A poza tym proszę podrzucaj też linki do nowych katalogów w galerii, ok? maria i wufi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Ogladałam zdjęcia Imiji.. i zastanawiam się po poierwsze co to jest?
![]() ![]() i po drugie: po co ten koszyk zajmujacy niepotrzebnie niejsce skoro sucz i tak spi w lozku?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|