![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
love and terror
|
![]()
Gratuluje wygranych!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Distinguished Member
|
![]()
Ja za to gratuluję i wygranym i przegranym.
![]() ![]() Znacie moje poglądy na wystawy: powinno być tyle kategorii, ile psów i wtedy wszystkie by wygrywały i byłoby sprawiedliwie! (jak z becikowym) ![]() Proponuję więc nowe hasło: "Puchar dla każdego wilczaka", albo "Wszystkie wilczaki na podium" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Tak wracając do fotek, to gdyby ktoś miał fotki na których jest Dona to strasznie proszę o podesłanie, chciałabym mieć jakąś pamiątkę z tej wystawy. Z góry wielkie dzięki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Distinguished Member
|
![]()
Jeszcze raz gratulacje wszystkim CzW!
Rona popieram ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Lesny Kamrat
|
![]()
Gratulacje dla wszystkich uczestników wystawy.
Niestety nie mogliśmy w niej uczestniczyć ale mamy nadzieję, że spotkamy się w Opolu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
VIP Member
|
![]()
A ja musze dopiero przejrzec co mam i w jakiej jakosci bo po powrocie z Katowic smignelam do Poznania i wrocilam dopiero wczoraj.....
Zla bylam na pogode, moglaby ta wiosna przywedrowac wczesniej do Katowic . Generalnie nie przepadam chyba za wystawami w takim kolchozie jak Torwar czy Spodek. Zdecydowanie wole imprezy plenerowe! Albo organizowane na odpowiednio duzym terenie, najlepiej z trawnikami. Wczoraj dokladnie obejrzalam sobie teren targow poznanskich, gdzie w listopadzie ma sie odbyc swiatowka. Jakos nie wyobrazam sobie tego!! Tam jest dwa metry kw trawnika w postaci ostrej skarpy!! Kto wiec wpadl na idiotyczny pomysl robienia tam tak waznej wystawy??? Oj bedzie ciekawie..... ![]() Na razie rozpoczyna sie jednak sezon wiosenny i wystawy beda w plenerze ![]() A za Katowice gratulujemy i dziekujemy za spotkanie na zywo ( choc czasem w przelocie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
Gratulacje dla wszystkich, zwycięzców i innych pokazujących się psiaków.
Bardzo żałuję, że nie dałam rady podejść i nawet na chwilę rzucić okiem na ocenę wilczaków. Ale następna wystawa już wkrótce.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|