![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Jakos nie ufam tym slowackim kagancom!
Czy on sobie go nie zdejmie w 5 sek? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ale "Slowaki" sa dobre, bo: - nie przegryzie sie kaganca w ciagu 2 sek (plastiki) - nie wciagnie przypadkiem pozoranta (skorzane) - nie podbije oka wlascicielowi (dobra polska stal) - no i szybko sie je zaklada, co przydaje sie na szkoleniu i wsrod publicznosci (w ciagu 1 sekundy zmieniamy nasza bestie (wilczak w kagancu) w potulnego baranka (wilczak bez kaganca)).
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Przekonalas mnie! Biore!!!
![]() Moze zajmujesz sie na boku handelkiem? chetnie skorzystam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Nieźle, nieżle z tymi kagańcami. Już wiem, że nie jestem sama w walce! Podoba mi się z tym napychaniem kagańca jedzeniem
![]() Dziękuję za odzew-pozdrawiam Jolka |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
rzeczywiscie jesli namordnik to tylko taki duuuzy czeskoslowacki
![]() ![]() ![]() a do karmienia to kaganiec byl pozalkejany by na dnie zawsze cos bylo a psica sama chciala sie w niego wciskac; ![]() ale dopniemy swego... pozdr Kamila (beowulf) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Ja tez nie trace nadzieji! Musi nosic!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
No to wystawa tuz, tuz - przydaloby sie domowic szczegoly. Jak, co, gdzie.
My zapisalismy sie na seminarium, wiec prawie cala sobote spedzimy na terenie targow: na poczatku uczac sie, potem kibicujac... ![]() Kolo kompa staja mi juz dwie litrowe butelkie fernetu...wiec? ![]()
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
No właśnie, jakie są plany spotkania w Poznaniu! Co, gdzie, jak i z kim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Tez jestem za "dokresleniem"
planowo to jest tak: sobota 8.30 Poznan centrum (targi) wejscie na seminarium, praktycznie do 16.00 czyli jest juz ciemno, (gdyby psy musialy sie wybiegac(wyspacerowac)mozna w przerwie 14-15 zabrac je do parku obok targow albo kawalek dalej nad rzeke) po zmroku oblezenie Eli ![]() dojazd samochodami bo to "troche" dalej (czy ktos moze mnie zabrac ![]() niedziela 8.30-9.30 wjazd na wystawe Mago moze da sie zrobic jakas elektroniczna "liste obecnosci", bo ja sie juz pogubilam w poprzednich postach ![]() pozdr Kamila |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Dwie butelki ?
![]() ![]() To do rzeczy zaczynamy w piatek ![]() Peronowka podobno dojedzie (tak mowili kiedys) wiec i inni moga ![]() Jestem po pracy kolo 17 wiec mozna byc juz po poludniu na dole podam namiary W sobote jest seminarium wiec wilczaki znikaja z miasta i laduja sie na Targi , bedzie tam kurs Obedience (jak juz dawno wiecie) a po przerwie , chyba kolo 15 nieoficjalne zawody naszej grupy Obedience. Na seminarium zadziwiajaca bedzie frekfencja wilczakowa Sztuki 2 z Peronowki (czy sie nie myle?), pewnie Belka i Bolcio Fany ( najdluzej cwiczaca Obedience) Amber (raczkuje, jak to szczeniaczek ![]() Na zawodach Fany i Amber sprobuja sil z Belgiem, Chartem, Bouceronem, i innymi rasami i kundelkami ![]() Prosimy o bardzo cichy aplauz, a najlepiej to po !!! ![]() Jesli ktos przyjedzie zanim wrocimy z kursu to nie ma sprawy, w domu zawsze ktos bedzie. W sobote powinni stawic sie Braterstwo ze Skoczkiem Joanka z Terminatorem (Joanko powiedz o ktorej mozesz byc i ile osob i ile pieskow) Mam nadzieje, ze przyjedziecie w miare wczesnie, zeby bylo kiedy pogadac! Bedzie nas dosyc sporo , bo oprocz wilczakowej ekipy przyjezdzaja znajomi z Wroclawia na Mistrzostwa Polski w Agility (okolo 6 szt). ![]() W niedziele powinna byc na wystawie jeszcze rodzinka Iowy, ale zapraszamy ich juz na sobote! Nie mam informacji od Maxa, moze Margo cos wie? W niedziele wystawa, a oto stawka psy kl. ml. AMBER Wolf z Peronowki kl. posrednia - MAX z Litavske Kotliny kl. o. - IKY od Uhoste kl. ch. - BOLTON eden severu suki kl. ml. ANDARIEL Wolf z Peronowki HALLA Kolarov Dvor IOWA Eden Severu kl. o. - MERRY Bell z Molu Es kl. ch. - JOLLY z Molu Es Troche nas bedzie ![]() Piszcie prosze jak cos trzeba wyjasniac i piszcie zeby sie potwierdzic ![]() o ktorej kto moze byc . Moje namiary Ul. Galczynskiego 22 8674167, kom. 502390630 Mozemy sie umowic tez np kolo Targow, zeby bylo latwiej dojechac. Moge tez wyjechac po kogos , bo tu ciemno kolo mnie ... ![]() Przyjezdzajcie! Amber juz szaleje z radosci ![]() Elcia |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Junior Member
|
![]()
gdyby trzeba bylo odciazyc dom Eli , to zapraszam na nocleg u Miodzio-Beowulfow
Quote:
![]() Quote:
![]() F ma obecnie syndrom porzuconej bo jej pancio przewodnik poluje na renifery ![]() wykrzesanie z niej iskry entuzjazmu graniczy obecnie z cudem ![]() Quote:
![]() ![]() trzymamy kciuki i oczekujemy dobrej prezentacji dlugowytrwalej pracy nad mlodym (bo szczeniaczkiem to juz Ambera nijak nazywac-facetowi rok juz stuknie!) Kamila (beowulf) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Fany jak zobaczy kawalerow (Bolo) to zaraz wykrzesa cala wiazanke iskier
![]() A Amber psychicznie jest jeszcze szczeniaczkiem (moze jest opozniony) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Jesli nam z tym transportem zastępczym nie wyjdzie to wtedy zostaje nam pociąg w sobotę ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Kama, to myslisz ze ja go udziecinniam?
No musze to przemyslec ![]() Nie da sie ukryc ze nie znaczy na spacerach nie podnosi nogi do siusiania nie lata za panienkami (z wyjatkiem Jolly, ale to w rodzinie) Moze jeszcze nie czas na niego ![]() Joanko fajnie jakbyscie jednak zabrali Zoyke! Przeciez duzo miejsca Wam nie zajmie, a ile radosci ![]() Czy chart bedzie zupelnie malutki? Pytam bo macie spac na strychu i chodzenie na siusiu co pol godziny moze byc dla Was uciazliwe ![]() Przyjedzcie w piatek , ale nas w sobote nie ma , wiesz ...seminarium. Jesli mozecie (to do wszystkich) to ZABIERZCIE SPIWORY!!! pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]() ja mysle ze to juz niezly nastolatek ![]() pzdr Kama |
|||
![]() |