![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
czy planowane jest jakieś spotkanko po wystawie?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
My już po, bardzo szybko wróciliśmy, bo do kocia maleńkiego....:-)
Fajnie było zamienić kilka słów przez chwilę z Margo, Gagą, Daivą, Joanną oraz .... ze złamaną ręką ![]() ![]() Nemi, chyba powinnam Cie przeprosic za mało uprzejme zachowanie ![]() ![]() Nie mogłam poglaskać nawet Twojego Balto, bo mój gest w jego kierunku tylko by mojego Shantu mógł sprowokować do bardziej zdecydowanych działań niz powarkiwanie (o niemal stałym zjeżeniu to nawet nie warto mówić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Tak, tak na „Hex”! Zresztą skracając znajomi mówią też „Hex” lub „Hexe” albo „Hexa” w pełnym brzmieniu „Hexeann” (od połączenia niemieckiego Hexe, czyli wiedźma i mojego imienia).
Też było mi miło! ![]() Fajnie, że było tyle wilczaków i że mogliśmy się znów spotkać ze „starymi” i „nowymi” znajomymi! ![]() Ochłonę troszkę bo właśnie wróciłam od weta - kot nabawił mi się zapalenia krtani (zimne piwo??? ![]() Na dzisiejszy, planowany, wieczorny spacerek w Wawie już chyba nie znajdę sił... ale obiecuję zmontować coś konkretnego przy okazji następnej może wystawy. pozdrawiamy! Hexeann & Mentall |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
The Grim Reaper
|
![]()
Ponieważ zawsze ale to zawsze po wystawie pada nieśmiertelne pytanie, tym razem ja je zadam. Jakie są wyniki?
![]() |
#26 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() No, chyba, że coś się „rozmyło” bo telefon milczy! Czekaj no, Paweł ![]() ![]() ![]() pozdrawiamy Hexeann & Mentall |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
Mały spacerek montowany jest wieczorkiem w stronę Wilanowa, ulicą Zygmunta Vogla do samej Wisły - tyle wiem, generalnie trzeba łapać Sssmoka (dzwonić do Jabberka) albo PawlaK (telefon wykonać do Magri).
U nas w Kampinosie właśnie ładnie lunęło! ![]() pozdrawiamy! Hexeann & Mentall |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
Hexeann, miło mi :-)
Gaga...? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]()
no to my juz w domu
![]() ![]() Co do wystawy, pogoda niby ladna, ale tak duszno ze umieralismy generalnie, a bure nam sie tak umordowalo ze wrocilo do domu, wypila miednice wody zjadla szame i do 19 psa nie bylo. Ale bylo jak zwykle fajnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Na razie jedno zdjecie i padam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Member
|
![]()
No to my też gratulujemy zwycięzcom
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Junior Member
|
![]()
myślę że występ Konrada z Barusiem też był ciekawy
![]() zwłaszcza dla sędziego ![]() jeśli komus udało sie uchwycić tą chwilę jak sędzia daje nogę przed Barciem - prosimy wstawić ... no ale podobno jest nadzieja ze będzie lepiej, zobaczymy co się uda osiągnąc treningiem i spróbujemy może jeszcze raz ![]() na szczęście w ringu pozostał ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
K-Lee Family
|
![]()
Dziękujemy za spotkanko
![]() Gratulacje dla wszystkich obecnych i tych, którzy odnieśli sukcesy ![]() No i Jolly stanęła na pudle z 2 lokatą w Najpiękniejszych Weteranach ![]() Bardzo nam się podobało, szkoda, że musieliśmy uciekać, ale i tak nie uciekliśmy przed burzą i droga powrotna była koszmarna, tylko burasek nic sobie z tego nie robił i smacznie spał ![]() I zdradzę Wam, że dzięki wilczakowi można uniknąć mandatu w wys. 400 zł i 8 punktów za przekroczenie prędkości ![]() Bardzo serdecznie dziękuję Anecie za przenocowanie nas i pyszne śniadanko ![]() ![]() Dora, pierwsze koty za płoty, fajnie było się spotkać, a pewnie nie jeden raz jeszcze dziewczyny będą się wymieniać miejscami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
Pewne wyładowania tego dnia przyniosła burza! Daiva! Dzięki za cenne wskazówki! Dzięki Tobie na następnej wystawie nie pojawię się jako mumia! ![]() peace & czv love! Hexeann & Mentall |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Junior Member
|
![]()
Wszystkim gratuluję sukcesów !!!
Manu - przesadzasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serdecznie pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Fotki z wystawy: http://www.wilczyomen.pl/galeria/mai...2_itemId=34488
Niepodpisane, nieocenzurowane - wszystkie jak leci, tylko nieostre wyrzuciłam. Aha... Robił znowu Krzyś ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Member
|
![]()
Krzysiu, Sssmoku wielkie dzięki !!!
![]() |
#40 |
Junior Member
|