![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Ja jednak radze najpierw spojrzec kogo obrazasz, bo osoby ktore wczesniej zacytowales sa plcia zenska, a cisniesz im jakby byly co najmniej facetami.
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Z mojej strony koniec tematu, mam lepsze zajecia, niz wojowanie w internecie.
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Junior Member
|
![]()
Są ludzie i ludziska, jak też są kobiety i babsztyle, więc jaki kto ma stosunek do innych, tak też na odpowiedni szacunek może również liczyć... natomiast płeć jako taka nie ma tu większego znaczenia.
Last edited by Wilczy Duch; 27-02-2011 at 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Plessowy wilczak
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#45 |
Kawał ch*ja
|
![]()
To radze Ci sie ulotnic tak szybko jak sie pojawiles, bo ja sobie moge pisac co chce, ale te "babsztyle" jak to okresliles to wciaz kobiety. Wiec troche kultury chamie.
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#47 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Junior Member
|
![]()
Rona Ja też , ale tu o inny ,,typ'' dresiarza chodzi
![]()
![]() |
#49 |
Junior Member
|
![]()
A ja jestem za tym żeby moderator o ile to możliwe zbanował pewną osobę
![]() ![]() ![]()
''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' Last edited by Mistrali; 27-02-2011 at 17:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
VIP Member
|
![]()
Jako, że owo indywiduum już dawno przestało trzymać się tematu- przyłączam się, tym bardziej, że admin nie reaguje na raportowanie obraźliwych postów.
Przy okazji: co prawda nie każdy jest mnie w stanie obrazić, nie mniej jednak Seba - dzięki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
love and terror
|
![]()
Ty tez badz bohaterem na wolfdogu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Junior Member
|
![]()
Nie bądź obojętny, już dziś! pomóż Nam zmieniać świat!
![]()
![]() |
#53 |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]()
Buhahaha, teraz to tu się dzieje dopiero
![]() ![]()
![]() |
#54 |
Distinguished Member
|
![]()
"Ratuj babcie przed trolami!"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Baaaaardzo zabawne...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Wracając jednak do sedna tematu, przytoczę na sam koniec najbardziej merytoryczną odpowiedź, jaką uzyskałem w/s powyższej problematyki (niestety z poza owego forum, gdyż tu poziom retoryczny jest opłakany): Quote:
![]() Last edited by Wilczy Duch; 28-02-2011 at 01:15. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Zatem odejdz trollu.
Nam byc bardzo smutek, z powód Twoje odejscie, ale mówić się trudno - Ty odejsc i nie wracac.
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Kiedy założyłam wątek na temat jak przyszły wilczak dogada się z husky, znalazły się osoby, które postawiły mnie pod gradem pytań i dosyć ostro sprawdzały jak jestem do tego przygotowana. Tylko ja w przeciwieństwie do Ciebie nie atakowałam tych osób, które nie napisały mi że wszystko będzie ok. Zadałam pytanie po to aby uzyskać odpowiedzi, czasem różne. Ty zadajesz pytania retoryczne, z góry wiesz jaką odpowiedź chcesz usłyszeć i każdy kto stoi w opozycji jest ''analfabetą, durniem itp.''. No ale ja przecież taki straszny podlizywacz jestem ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by hubsen; 28-02-2011 at 08:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Bo są ludzie prości i są prostaki - sami odpowiedzcie kim jest ów indywiduum
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|