![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Wilczy Duch
|
![]()
Gaga dokładnie!! I wtedy im pokazemy
![]() ![]() Narvana pozdrow tam wszystkich.. boze jak ja bym chciala tam byc ;( |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
K-Lee Family
|
![]()
Czyli nie tylko mnie ta przyjemność omija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Junior Member
|
![]()
..... no i po spotkaniu.....
![]() ![]() oczywiście było fajnie, pogoda super, masę czasu na wspólne spacery, pogaduchy i zabawy psów. Dziękuję PAŃSTWU PERON, MARGO I PRZEMKOWI za zaproszenie i zorganizowanie spotkania i umożliwienie spotkania w tak licznym gronie wilczakowców. pozdrawiam, Jolka i Ania a... zdjęcia - jak nauczę się zamieszczać na forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Junior Member
|
![]()
Ciekawe dlaczego nie usłyszałam dziś budzika?
![]() Dzięki, Przemek, że wolfdog już 'chodzi' i niedługo obejrzymy wszystkie nowe fotki w galeriach wolfdoga. Najpierw, ja też, w kolejności, dziękuje wam za zaproszenie i spotkanie, i możliwość poznania wszystkich wolfdogowców. Oczywiście nie udało się poznać wszystkich, którzy byli, ani nawet tych, których imiona znałam z wolfdoga. Margo, Przemek, państwo Peronowie i sąsiedzi z Późnej zorganizowali spotkanie dla ponad 100 osób, z zaproszonymi 70 wilczakami, jakąś dziesiątką psów innych ras, i dali radę się jeszcze przy tym uśmiechać radośnie ![]() Życie straciło kilka kóz, które po upieczeniu na ogromnym ruszcie nad ogniskiem smakowały WYŚMIENICIE, ale poza tym obeszło się bez większego przelewu krwi ![]() Stoły się 'cudownie' zaopatrywały we wciąż nowe potrawy, sałatki, specjalności regionalne i dzięki temu ani ludzie ani psy nie chodzili głodni. Chociaż... niektóre szczeniaki trudno było przekonać, że nie muszą: a. walczyć w obronie tego kawałka kosteczki..., b. zakopywać wszędzie kolejnych mięsnych kości, bo tylko utrudniają żcyie innym szczeniakom, natycmiast odkopującym zasoby podziemne... Napitki.... uzupełniały się w równie cudowny sposób... ![]() Sąsiedzi, zwłaszcza dzieciaki, byli jak... OSWOJENI i tak PRZYJAŹNI dla każdego psa i człowieka, że mając w pamięci najczęściej widywany model 'miejski' - "Niech ten pies nie sika na mój trawnik!" - przyjęłam tą fantastyczną odmianę jako nowy wzorzec. OGROMNE DZIĘKI WSZYSTKIM! maria i wufi |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
VIP Member
|
![]()
Hi hiii pilas Ferneta to zdawało Ci sie, że kumasz słowacki.. jakbys wypiła Underberga nie byłoby kłopotu z niemieckim ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
I my - ja i Michał dziękujemy za to spotkanie, za możliwość poznania tak wielu psów tej rasy z bliska, a nawet wyprowadzania co poniektórych.
![]() Zdjęcia są, powalczymy trochę z nimi i wstawimy gdzieś, skąd będzie można je sobie zgrać :] A teraz nie ma bata - wilczak musi być.
![]() |
#87 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Spotkanie było rewelacyjne, tutaj trzeba się ukłonić Margo, Przemkowi i Państwu Peron, za wielki trud włożony w przygotowanie spotkania dla tylu osób.
Atmosfera była rewelacyjna,jedzenie wysmienite (tutaj zgłaszam wniosek o upublicznienie przepisu na sałatkę podaną na niedzielne śniadanie) Za rok stawimy sie na pewno, tylko może już weźmiemy ze soba Tomcia. Zdjęć niestety nie mam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Member
|
![]()
Spotkanie było pierwsza klasa jesteśmy pełni podziwu dla organizatorów i wszystkich którzy pomagali Jedzonko przepyszne ludzie bardzo sympatyczni Szkoda że tyle szkód zaznała hera
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
love and terror
|
![]()
Maga, Donce pare fotek robilam, jednak ma je Przemek...
Ja rowniez chcialam podziekowac za spotkanie, za mozliwosc pobytu tam dluzej ![]() Dzieki! i do nastepnego... [artykul tuz tuz, tzn. jutro, jesli przezyje] |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Mamy zdjęcia Dony :]
![]() |
#91 | |
"Tata" Demolki :-)
|
![]() Quote:
Potem nawet chyba nauczył się kto z nim sympatyzuje bo zaglądał ponownie kilka razy do mnie. I za każdym razem warto było chłe chłe... ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
bylo napraaaawde super
my wlasnie dotarlismy do domu - opuscilismy peronowke jako ostatni, a teraz padamy z nog... poznalismy duzo ludzi, ale z wieloma osobami nie zdazylismy nawet dluzej pogadac, bo tyyyyle ich bylo, a czasu mniej. zawody, przeglady,imprezowanie - za rok to bedzie juz chyba oboz w Poznej ![]() aneta1: widze, ze juz macie w podpisie Zygzag'a ![]() trzeba nowy temat zalozyc i ladnie sie pochwalic nowym czlonkiem rodziny :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Non active.
|
![]()
Hai you all,
After we arrived after a long and very long trip from Holland,we also had a real fine weekend in Pozna. ![]() And like to say thank's to Margoo and the rest of the family again ![]() And hopefully til next year. Greetings Rene and Martine and afcours Nomad |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Junior Member
|
![]()
My również przyłączamy się do podziękowań dla Margo, Przemka i ich rodziców. W Późnej było świetnie i już nie możemy doczekać się przyszłego roku. Hammarowi też bardzo się podobało- całą drogę powrotną spał,już się zastanawialiśmy czy z nim wszystko ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Member
|
![]()
Pozdrawiamy wszystkich „wilczakowców”, z którymi w Późnej udało nam się porozmawiać, pobalować lub choćby tylko wymienić uśmiechy.
![]() Wielkie wyrazy uznania dla Margo, Przemka, ich Rodziców, Przyjaciół i pomocnych sąsiadów – wszystko było o.k., a nawet jeszcze lepiej.Ogarnąć taki tłum – to nie lada sztuka. Bardzo,bardzo dziękujemy! ![]() Z występu Eurego przed p.Oskarem Dorą jesteśmy bardzo zadowoleni. Jak kiedyś napisała Margo – „bonitacja,to najważniejsza wystawa dla wilczaka”. Mamy ją już za sobą. Kod bonitacyjny Eurego – A69 Og R1 P1 – zainteresowani z pewnością rozszyfrują, ale podpowiem: wysoki-suchy-sangwinik. W przyszłym roku przyjedziemy więc już tylko na Memoriał Hokiego i dla przyjemności spotkania z Wami wszystkimi. ![]() No i jeszcze wiadomość najważniejsza (dlaczego właściciele się nie chwalą?) – Memoriał Hokiego wygrał mały Jabberek- pokonał wszystkich mocno edukowanych dorosłych rywali. GRATULACJE ! ![]() ![]() ![]() A niżej 1/5 "gości" (niestety , reszta nie zmieściła się w obiektywie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Junior Member
|
![]()
Hi
I was hoping to see Nomad with my own eyes and finally it happened! I think (with no political correctness ![]() maria and wulfy |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Non active.
|
![]()
Thank you Maria
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
Podziękowania za okazje spacerowe dla waszej trójki. I dla Ajki +2. A specjalne i wcale nie zapomniane podziękowania (tylko wcześniej miałam padaczkę napięcia i myszę poza kontrolą) dla cudownie znalezionych w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie rodziców Marzeny, którzy odwieźli mnie z wufkiem do domu. Bez nich pewnie jechałabym pociągiem i bym usnęła i wylądowała w Czechach albo lepiej... Dla nich specjalne ![]() maria i wufi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
O jesteśmy na środku zdjęcia :]
![]()
![]() |
#100 |
Member
|
![]()
Mario wybacz fotografowi "z Bożej łaski" - dla mnie młotek jest skomplikowanym urządzeniem technicznym, a co dopiero aparat
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|